دکتر علیرضا زالی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا اظهار داشت: بازدیدهای میدانی ۲ هفته اخیر نشان می دهد که این مجموعه ها مشارکت خوبی در روند تزریق واکسن داشتند.
وی ادامه داد: برخی مراکز تجمیعی واکسیناسیون در تهران به دلیل خلوت شدن تعطیل شدند که بیشتر این مراکز متعلق به نهادها و سازمان ها بود که مدیریت فنی آنها با دانشگاه های علوم پزشکی بود. به همین دلیل درخواستی به استاندار تهران ارایه کردیم که این درخواست هم در حال پیگیری است تا در مکان هایی که لزوم جدی وجود دارد با رعایت عدم همپوشانی، مراکز جدید واکسیناسیون ایجاد شود.
فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا در کلان شهر تهران با یادآوری اینکه هم اکنون روند واکسیناسیون در تهران به نسبت سهل الوصول درحال انجام است، گفت: در اوایل تزریق دز سوم واکسن کرونا مقداری ازدحام در برخی مراکز واکسیناسیون وجود داشت که با تلاش همکاران حوزه بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در تهران بخش زیادی از موضوع مرتفع شد.
زالی ادامه داد: در روز گذشته ( ۱۱ دی ماه) در تهران نزدیک به ۹۰ هزار دز واکسن تزریق شد که از این تعداد حدود هشت هزار مورد دز اول و مابقی هم دزهای دوم و سوم بود.
وی با بیان این که تزریق دز سوم واکسن کرونا نیاز به مشارکت جدی تر مردم دارد از همه هموطنان تقاضا کرد برای سرعت گرفتن تزریق دز سوم واکسن کرونا در اسرع وقت به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: ما آمادگی لازم را هم از نظر تعداد واکسن و هم از لحاظ نیروی انسانی برای تزریق دز سوم واکسن کرونا داریم و نگرانی در این زمینه وجود ندارد.
به گزارش ایرنا، تاکنون ۵۹ میلیون و ۸۶۹ هزار و ۵۵۲ نفر دز اول، ۵۲ میلیون و ۴۲ هزار و ۷۲۱ نفر دز دوم و هشت میلیون و ۹۱ هزار و ۱۶۴ نفر دز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۲۰ میلیون و سه هزار و ۴۳۷ دز رسیده است.
در شبانه روز گذشته ۳۱۷ هزار و ۱۹۶ دز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
نظر شما