به گزارش ایرنا به نقل از شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، همچنین میانگین غلظت آلاینده ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون در ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت هشت صبح امروز بر روی شاخص ۷۸ در شرایط قابل قبول است.
در همین مدت، غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از ۱۰ میکرون با شاخص ۴۳، اُزن با شاخص ۱۳، دی اکسید نیتروژن با شاخص ۶۵ و مونوکسیدکربن با شاخص ۲۸ بود.
ایستگاه شهرک چشمه منطقه ۲۲ با شاخص ۴۶، دانشگاه شهید بهشتی منطقه یک با شاخص ۵۲ و پونک با شاخص ۶۰ طی ۲۴ ساعت گذشته از لحاظ آلایندگی ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون، کمترین آلایندگی را به ثبت رساندند.
همچنین ایستگاه شهرداری منطقه ۱۵ با شاخص ۱۱۵ و شریف منطقه ۲ با شاخص ۱۱۰ از لحاظ آلاینده ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون بیشترین آلایندگی را ثبت کردند.
پیشبینیهای انجامشده در شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران حاکی از آن است که در صبح امروز سهشنبه کیفیت هوا در بیشتر مناطق در محدوده قابلقبول قرار خواهد گرفت که ناشی از وزش باد مؤثر و پراکندگی آلایندهها طی ساعات گذشته است.
بر این اساس، کاهش تندی باد و افزایش ترافیک شامگاهی سبب افزایش غلظت ذرات معلق خواهد شد که برقراری وضعیت ناسالم برای گروههای حساس در برخی مناطق پرتردد را بهدنبال خواهد داشت.
همچنین، افزایش ترافیک صبحگاهی در صبح روز چهارشنبه (۱۵ دی) سبب افزایش غلظت آلایندهها و کاهش کیفیت هوا می شود.
شاخص کیفیت هوا معیاری برای تعیین روزانه کیفیت هوا و میزان ارتباط آن با سطوح سلامت افراد است که به ترتیب از صفر تا ۵۰ در شرایط پاک یا سبز، ۵۱ تا ۱۰۰ در شرایط قابل قبول یا زرد، ۱۰۱ تا ۱۵۰ در شرایط ناسالم برای گروه حساس یا نارنجی، ۱۵۱ تا ۲۰۰ در شرایط ناسالم برای همه یا قرمز، ۲۰۱ تا ۳۰۰ در شرایط بسیار ناسالم یا بنفش و ۳۰۱ تا ۵۰۰ در شرایط خطرناک یا ارغوانی تعیین شده است.
از ابتدای امسال چهار روز هوای پاک، ۲۰۰ روز هوای قابل قبول یا همان سالم و ۸۱ روز هوای ناسالم برای گروه های حساس و ۶ روز هوای ناسالم برای همه گروه ها در تهران به ثبت رسیده است.
نظر شما