علی شیرازی روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : بر اساس آمارهایی که دانشگاههای علوم پزشکی مازندران و بابل ارائه دادند، روند شیوع اومیکرون در مازندران شتاب گرفته و یکی از دلایل عمده افزایش ابتلا به این ویروس خطرناک، عادیانگاری و کاهش چشمگیر رعایت دستورالعملهای بهداشتی است.
وی خاطر نشان کرد: با رعایت کمتر از ۴۵ درصدی رعایت دستورالعملهای بهداشتی مانند استفاده از ماسک و فاصلهگذاری اجتماعی نمیتوانیم به جنگ اومیکرون برویم و بازرسان اصناف و رابطان کرونایی در دستگاههای خدماتی و اجرایی نظارتهای خود را برای لزوم اجرای قوانین کرونایی تقویت کنند.
جانشین رییس ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا تصریح کرد: بسیاری از مردم استان در مناطق شهری و روستایی دیگر مانند گذشته به مقوله کرونا حساسیت به خرج نمیدهند و نسبت به استفاده از ماسک در اماکن عمومی بیتفاوت شدند که ادامه این روند به طور حتم در ماههای آینده افزایش ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا ویروس در استان را محتمل میسازد.
شیرازی اضافه کرد: حدود ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در استان مازندران جامعه هدف ۱۸ سال به بالا برای تزریق دز سوم واکسن کرونا هستند و اگر تا پایان ماه جاری این افراد نسبت به تزریق این واکسن تکمیلی اقدام نکنند در آینده خسارتهای جبران ناپذیری را در بحث افزایش افسار گسیخته کرونا در استان شاهد خواهیم بود.
وی ادامه داد: با تلاش کادر درمان و مسوولان دانشگاه های علوم پزشکی در بحث ذخیرهسازی واکسن کرونا در استان اقدامات خوبی انجام شده و مشکلی در این ارتباط وجود ندارد و از مردم میخواهیم برای در امان ماندن از اومیکرون به طور حتم در کمترین زمان ممکن نسبت به تزریق دز سوم واکسن خود اقدام کنند.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران با بیان اینکه در تزریق واکسن برای جامعه هدف ۱۲ تا ۱۸ سال در استان اقدامات خوبی در هفتههای گذشته انجام شده است، گفت: حدود ۹۹ درصد این جامعه هدف دز اول و ۹۵.۵ درصد هم دز دوم واکسن کرونای خود را تزریق کردند.
شیرازی افزود: همچنین حدود ۹۷ درصد افراد واجد شرایط ۱۸ سال به بالا در استان دز اول و ۸۸ درصد هم دز دوم واکسن کرونای خود را دریافت کردند که از مردم شریف استان در واکسیناسیون به موقع دزهای اول و دوم علیه این ویروس خطرناک نهایت قدردانی را داریم.
بر اساس اعلام دانشگاههای علوم پزشکی مازندران و بابل در شبانه روز گذشته آمار مجموع بستریهای کرونایی استان با ۸۱ بیمار جدید به ۲۸۶ نفر رسید. طی ۲۴ ساعت گذشته چهار نفر دیگر از شهروندان مازندرانی هم به خاطر ابتلا به کرونا جان باختند.
برخورد جدی با واکسنگریزان
جانشین رییس ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا با بیان اینکه، در طرح مدیریت هوشمند مقابله با کرونا با واکسنگریزان برخورد جدی صورت خواهد گرفت، خاطر نشان کرد: به هیچ عنوان جامعه هدف در نظر گرفته شده در بخش اصناف، تاکسیهای درون شهری و برون شهری، کارکنان دانشگاههای و مراکز علمی و کارکنان دستگاههای اجرایی حق فعالیت بدون ارایه کارت هوشمند واکسن را ندارند.
شیرازی تصریح کرد: تنها راه موثر برای عبور از سویه اومیکرون در استان اتخاذ برنامههای جامع و عملیاتی در تزریق واکسن است و آساننگری در این حوزه میتواند مراکز دولتی و خصوصی و همچنین اماکن عمومی استان را به کانون شیوع کرونا ویروس تبدیل کند.
وی روند اجرای طرح مدیریت هوشمند کرونا در استان را در زمان حاضر مثبت ارزیابی کرد و ادامه داد: در مازندران از هر طرحی که به واکسن گریزی پایان دهد، استقبال میکنیم.
جانشین رییس ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا گفت : در مرحله دوم اجرای مدیریت هوشمند مقابله با کرونا ویروس، بزودی اقشار مردم که به عنوان خدمات گیرندگان به شمار میروند، در زمان ورود به دستگاههای اجرایی و خدماتی میبایست کارت هوشمند واکسن خود را ارایه دهند در غیر این صورت امکان اعطای خدمات به آنان وجود نخواهد داشت.
سامانه امید در راستای هوشمندسازی کنترل ویروس کرونا با همکاری وزارت کشور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برنامهریزی شده که طبق ضوابط، محدودیتهایی برای افراد واکسننزده اعمال خواهد کرد. این طرح مطابق با ماده ۲ قانون مدیریت بحران در پنج گام شامل دستگاههای اجرایی دولتی و خصوصی، ناوگان حمل و نقل درون شهری، واحدهای صنفی، ناوگان حمل و نقل برونشهری و مراکز علمی و تحقیقاتی اجرا و با عملیاتیسازی آن، از خدماتدهی به افراد واکسننزده جلوگیری میشود و با افراد ناقض قوانین کرونایی هم برخورد خواهد شد
نظر شما