به گزارش روز سه شنبه ایرنا، "ماریا ون کرکوف" رئیس تیم فنی مبارزه با همهگیری کرونا در سازمان جهانی بهداشت در مصاحبه با شبکه خبری بی بی سی تاکید کرد: اومیکرون آخرین سویه کرونا نیست؛ این یک مشکل جهانی است و نیاز به راه حل جهانی دارد.
این مقام ارشد سازمان جهانی بهداشت با ابراز نارضایتی از وضعیت واکسیناسیون کرونا در سطح جهان به این شبکه خبری گفت: توسعه یافتهترین کشورهای جهان نمیتوانند برای خلاص شدن از همهگیری ویروس کرونا تنها خود را تقویت کنند؛ کشورهای توسعه یافته باید واکسنهای کافی را در اختیار کشورهای فقیرتر قرار دهند تا بتوان به هدف سازمان بهداشت جهانی برای واکسیناسیون جهانی دست پیدا کرد.
ون کرکوف گفت: ما وارد سومین سال همهگیری کرونا شدیم و مواضع فعلی کشورها "خطرناک" است.
بنابراین گزارش، سازمان جهانی بهداشت هدف خود را واکسیناسیون هفتادی درصدی جمعیت کشورهای جهان تا ماه هفتم سال ۲۰۲۲ قرار داده است.
ون کرکوف هشدار داد که انواع جدید ویروس کرونا دائما در حال ظهور هستند؛ بنابراین غلبه بر این بیماری همه گیر نه تنها به واکسیناسیون در مقیاس جهانی نیاز دارد، بلکه نیاز است تا برای کاهش انتقال از ابزارهای ساده و موثر بهداشت عمومی استفاده شود از جمله، پوشیدن ماسک صورت، فاصله گذاری اجتماعی و تهویه مناسب در فضاهای عمومی.
شکاف واکسیناسیون در میان کشورهای جهان
خبرگزاری رسمی آلمان د پ آ ۸ دی ماه در گزارشی اعلام کرد: بنابر داده های سازمان جهانی بهداشت، درحالی که در آلمان در ازای ۱۰۰ نفر حدود ۱۷۱ دُز واکسن کرونا تزریق شده، اما در جمهوری «ماداگاسکار» (کشور جزیره ای واقع در شرق قاره آفریقا) این رقم تنها ۲.۷ و در جمهوری دموکراتیک کنگو ۰.۳۲ درصد بوده است.
این گزارش حاکی است بنا بر اعلام «فدراسیون بینالمللی تولیدکنندگان و انجمنهای دارویی» تا ماه دسامبر یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دُز واکسن کرونا ساخته شده است.
خبرگزاری د. پ.آ افزود: توزیع و ارسال محموله های واکسن کرونا اغلب با تاخیر مواجه می شوند که این موضوع برای واکسن هایی که تاریخ آنها رو به انقضا است برای کشورهای فقیری که در انتظار دریافت آن هستند، وضعیت را پیچیده تر می کند.۰۲**
نظر شما