۱۴ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۹
کد خبرنگار: 1347
کد خبر: 84602336
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

طرح اشتغالزایی "سحاب" در روستاهای مهاباد کلید خورد

مهاباد- ایرنا- مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) آذربایجان‌غربی گفت: اجرای طرح سرمایه‌گذاری حمایتی اشتغالزای بنیاد برکت تحت عنوان طرح "سحاب" به منظور فرصت‌سازی شغلی فردمحور در مناطق روستایی این مهاباد اجرا می شود.

رضا عزتی روز سه شنبه در جلسه کمیته اشتغالزایی مهاباد افزود: در قالب این طرح افراد بیکار و جوانان تحصیل کرده سطح روستاها شناسایی و به افراد واجد شرایطی که خواهان اجرای طرح های اشتغالزا باشند، تسهیلات بانکی ارایه خواهد شد.

وی با بیان اینکه سقف وام های پرداخت شده ۵۰۰ میلیون ریال با بازپرداخت پنج ساله است، ادامه داد: در این طرح اولویت با روستاییان تحصیل کرده است که دارای طرح های اشتغاالزا بوه و تاکنون از سایر ادارات تسهیلات دریافت نکرده باشند.

اظهار داشت: طرح‌های اشتغالزای فردمحور در بخش‌های مختلف از جمله صنایع‌دستی، پرورش قارچ، دام سبک، پرورش زنبور عسل، ماکیان و بوقلمون، ماهیان سردآبی، نجاری، تولید کیف، کفش و پوشاک، قالی‌بافی و گلخانه و سایر حرفه های دیگر متناسب با ظرفیت روستاها حمایت مالی می‌شوند.

مجری طرح‌های اشتغالزایی بنیاد برکت مهاباد نیز در این جلسه گفت: برای اجرای طرح‌های اشتغالزای فردمحور در روستاها ابتدا ظرفیت اشتغال هر روستا و افراد واجد شرایط آن توسط تسهیل‌گر شناسایی شده و  پس از تشکیل پرونده‌ و تایید در کمیته اشتغال بنیاد، وارد سامانه می‌شود تا برای دریافت تسهیلات به بانک عامل معرفی شوند.

جمیل قادرمرزی با اشاره به اینکه این طرح ها براساس اولویت بیشترین تعداد افراد بیکار و تحصیل کرده بدون اشتغال در روستاها پرداخت خواهد شد اضافه کرد: ۷۵ درصد تسهیلات پرداختی در  روستاهای بالای ۵۰ خانوار و ۲۵ درصد آن در روستاهای کمتر از ۵۰ خانوار خواهد بود.

وی با بیان شرایط روستایی بودن متقاضیان برای شرایط ضمانت بانکی لحاظ شده است، بیان کرد: متقاضیان شامل این تسهیلات برای ارایه ضمانت بانکی می توانند از طریق ضامن کارمند یا پروانه کسب و یا سند ملکی اقدام کنند.

معاون توسعه و برنامه ریزی فرمانداری مهاباد هم در این جلسه گفت: بخشداران و دهیاری های در امر معرفی افراد واجد شرایط و دارای ایده سرمایه گزاری برای استفاده و دریافت این تسهیلات تلاش کنند.

خشایار صنعتی تاکید کرد: امیدواریم با اجرای صحیح این طرح و همچنین استفاده بهینه از فرصت دریافت تسهیلات، زمینه اشتغالزایی و منبع درآمد برای جوانان روستایی فراهم شود.

به گزارش ایرنا، اشتغالزایی پایدار، تولید باکیفیت داخلی، شناسایی بازار مصرف و زمینه‌سازی صادرات از ویژگی‌های اولویت‌دار در اجرای طرح‌های بنیاد برکت به شمار می‌رود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha