به گزارش ایرنا، نوواک مسوول امور انرژی در دولت روسیه، روز سهشنبه در پایان نشست وزیران اوپک پلاس در گفت وگو با شبکه تلویزیونی روسیه ۲۴ خاطر نشان کرد که تولید نفت روسیه در ماه فوریه روزانه ۱۰۰ هزار بشکه افزایش مییابد.
معاون نخست وزیر روسیه با اشاره به توافق اوپک پلاس برای افزایش روزانه ۴۰۰ هزار بشکه تولید نفت، خاطرنشان کرد: برای روسیه این توافق به آن معنا است که سطح تولید نفت این کشور در ماه فوریه به ۸۵ درصد میزان کاهش یافته خواهد رسید.
به گفته وی روسیه در چارچوب توافق اوپک پلاس در ماه می (اردیبهشت) سال ۲۰۲۰، روزانه ۲ میلیون بشکه تولید نفت خود را کاهش داد و در ماه فوریه میزان احیای تولید نفت این کشور به روزانه ۱.۷ میلیون بشکه خواهد رسید.
روسیه از تولیدکنندگان عمده نفت در بازار جهانی است و روزانه نزدیک به ۱۱ میلیون نفت تولید می کند که بیش از نیمی از تولید نفت خود را به صورت نفت خام یا فرآورده های نفتی به کشورهای دیگر صادر می کند.
منابع آگاه اوپک پلاس امروز (سهشنبه) به رویترز گفته اند که این گروه تولید کنندگان عمده نفت به علت پیش بینی تاثیر کوتاه مدت گونه اومیکرون ویروس کرونا بر تقاضای جهانی، بر پایبندی به ادامه افزایش ماهانه تولید نفت برای ماه فوریه (بهمن - اسفند) توافق کرده اند.
به گزارش ایرنا؛ این گروه شامل اعضای سازمان کشورهای صادر کننده نفت "اوپک" و متحدانش بویژه روسیه، تولید روزانه را از ماه اوت گذشته به میزان ۴۰۰ هزار بشکه در ماه افزایش داده است.
با اینکه ایالات متحده از این گروه خواستار افزایش عرضه برای کمک به بهبود اقتصاد جهان در دوره پساکرونا و مهار قیمت های نفت شده که اکنون به حدود۸۰ دلار برای هر بشکه رسیده، اما این گروه وضع بازار را متوازن و بدون نیاز به عرضه اضافه دانسته است.
معاون نخست وزیر روسیه در ادامه مصاحبه تلویزیونی تصریح کرد: ما بر این باوریم که هنوز عامل نامشخص بودن و ابهام در رابطه با سویه اومیکرون ویروس کرونا وجود دارد.
به گفته وی، نظارت و تجزیه و تحلیل اطلاعات نشان می دهد که به رغم آمار بالای کرونا، سطح بستری شدن بیماران کرونایی پایین است و به همین دلیل مساله کرونا بر تقاضای نفت تاثیر نمی گذارد.
نوواک گفت: کمیته فنی اوپک پلاس در نشست امروز، وضعیت های مختلف بازار جهانی نفت در سال ۲۰۲۲ از جمله وضعیت منفی را بررسی کرد.
اوپک پلاس در سال ۲۰۲۰ در پی رکود اقتصاد جهان و سقوط تقاضا به علت همه گیری کرونا، تولید روزانه را به میزان بی سابقه ۱۰ میلیون بشکه کاهش داد.
نظر شما