به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، بسیاری از سیاستمداران، فرماندهان پیشمرگه و شخصیت های سیاسی و فرهنگی کردستان عراق در این مراسم حضور داشتند تا از مردی که در روزهای سخت با نیروهایش به اربیل آمد تا در مقاومت در برابر یورش برق آسای داعش کمک کند، تجلیل کنند.
در آن روزهای حساس که حتی آمریکایی ها به درخواست کمک دولت محلی اقلیم کردستان عراق پاسخی نداد، شهرهای کردستان عراق تا سقوط به دست داعش فاصله چندانی نداشتند، آن هم در شرایطی که ارتش عراق در همان روزهای اول یورش عملا از هم پاشیده بود و سلاح و مهمات پیشمرگه های اقلیم هم پاسخگوی فشار وحشیانه تکفیری ها نبود.
حالا دو سال بعد از شهادت سردار به دست آمریکایی ها در فرودگاه بغداد، کردها در سلیمانیه جمع شدند و یاد و خاطره اش را زنده کرده و او را گرامی داشتند. بسیاری آمده بودند که سردار قاسم را از نزدیک می شناختند و شانه به شانه اش در نبردها علیه داعش حضور داشته اند.
محمد حاجی محمود دبیر کل حزب سوسیال دمکرات کردستان عراق، هوال ابوبکر استاندار سلیمانیه، سید احمد برزنجی مشاور دینی رهبری اتحادیه میهنی کردستان عراق و عدنان محمد مینا عضو دفتر سیاسی اتحادیه میهنی در جمع حاضران سخنرانی کردند، خاطره گفتند و یاد سردار را گرامی داشتند.
بافل طالبانی فرزند مام جلال که حالا به عنوان رئیس مشترک اتحادیه میهنی فعال است، از جمله کسانی است که در مراسم حاضر بود.
عدنان محمد قادر از رهبران اتحادیه میهنی در این مراسم سردار قاسم سلیمانی را دوست و پشتیبان ملت عراق ، کردها و نیز رفیق مام جلال (جلال طالبانی) رئیس جمهوری پیشین عراق و بنیانگذار اتحادیه میهنی دانست و گفت که از شهادت سردار فقط ایرانی ها متاثر نشدند، بلکه همه عراق و همه کردها در این داغ شریک بوده اند.
استاندار سلیمانیه نیز در اظهارات خود در این مراسم خواستار نامگذاری روز شهادت سردار سلیمانی به عنوان "روز جهانی صلح" شد.
مهدی شوشتری سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در سلیمانیه و اعضای سرکنسولگری و جمعی از شخصیت های، دینی دانشگاهی، فرهنگی و اقتصادی منطقه از استان های سلیمانیه، کرکوک، حلبچه و نیز سایر مناطق در این مراسم شرکت داشتند.
این برنامه از سوی رسانه ها و شبکه های کردی در سطح منطقه به شکل گسترده پوشش داده شد.
نظر شما