امیرحسین شیخ استرکی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: برای ایجاد این تعداد شغل پایدار، افزون بر هشت میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت تخصیص داده شد.
وی ادامه داد: ۱۳۵ نفر از این مددجویان از طریق اجرای طرحهای شغلی و دریافت تسهیلات خوداشتغالی و بقیه افراد نیز از طریق کاریابی جذب بازار کار شدند.
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره ) کاشان با اشاره به اینکه پیش از واگذاری تسهیلات به مددجویان، توانایی آنها برای اجرای طرحها توسط کارشناسان مورد ارزیابی قرار میگیرد، اظهار داشت: برای پایداری طرحها، نظارت و بازدیدهای قبل، هنگام و بعد از اجرای طرح در دستور کار این نهاد قرار دارد.
وی با بیان اینکه برای راهاندازی و اجرای طرحهای اشتغالزا، مشاوره شغلی و استعدادیابی انجام میشود، خاطرنشان کرد: بر پایه میزان امکانات، تجهیزات و مکانی که در اختیار مددجو قرار دارد، تسهیلات پرداخت و مسیر شغلی فرد نیز بر پایه مهارتی که دارد، تعیین میشود.
شیخ استرکی با یادآوری طرحهای مشاغل خانگی در رشتههای صنایع دستی تصریح کرد: این مشاغل برای زنان سرپرست خانوادههای زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) ایجاد میشود تا در کنار فرزندان و اعضای خانواده، نظارت و مدیریت کافی بر آنها داشته باشند.
کاشان دارای ۲ اداره کمیته امداد امام خمینی (ره) در مرکز شهرستان و راوند است و در مجموع ۶ هزار و ۷۳۰ خانوار زیر چتر حمایتی این نهاد قرار دارند که نزدیک به ۶۵ درصد افراد زیرپوشش زنان سرپرست خانوار هستند.
نظر شما