به گزارش ایرنا، سید محمد حسینی روز شنبه در مراسم تجلیل از واقفان و خیران مدرسهساز در رفسنجان استان کرمان اظهارداشت: با روحیه پرکاری، تلاش و مجاهدت دولت آقای رییسی، شرایط کشور حتما بهتر خواهد شد.
وی تاکید کرد: در چندماه اخیر در حوزه سلامت و واکسن کرونا ببینید چه گشایش هایی اتفاق افتاده؛ این درحالی است که بعضی می گفتند مشکلات قابل حل نیست.
حسینی افزود: اما آقای رییسی با رییسانجمهور کشورهای مختلف تماس گرفت و وزارت خارجه را نیز فعال کرد و مشکلات حل شد.
وی با بیان اینکه سیاست خارجی ما قبل از این دولت به جای تعامل با همسایگان و کشورهای منطقه چشم به غرب دوخته بود افزود: در دولت سیزدهم ارتباط با کشورهای همسایه و نیز کشورهای عضو سازمان شانگهای برقرار شده و وضعیت کشور بهتر خواهد شد.
معاون امور مجلس رییس جمهور همچنین با اشاره به شرایطی که دولت سیزدهم کشور را تحویل گرفت اظهارداشت: آقای رییسی دولت را مردادماه در شرایطی تحویل گرفت که امکان پرداخت حقوق کارمندان وجود نداشت.
وی افزود: به واسطه بی توجهی دولت قبل انباشته ای از کارهای نشده وجود دارد که با همت، حرکت جهادی و انقلابی دولت جدید در حال انجام شدن است؛ دولت به تعهدات خود عمل می کند و نه تنها می خواهیم پروژه های نیمه تمام را هم به سرانجام برسانیم، بلکه گشایش های نو ایجاد خواهد شد و به آینده کشور بسیار امیدوار هستیم.
معاون امور مجلس رییس جمهور گفت: برخی پروژه ها بالای ۹۰ درصد رها شدهاند؛ در همین کرمان تالارهای بزرگی هست که همان سال ۹۲ می توانست تکمیل و افتتاح شود اما اقدامی برای آنها در هشت سال نشد.
وی بیان کرد: در جای جای کشور از جمله قم که دیروز آنجا بودم، سرمایه گذاری هایی انجام و رها شده است؛ اینها سرمایه های کشور هستند و نمی شود که دولتی بگوید انجام آنها مطابق سلیقه من نیست.
حسینی با بیان اینکه در کشور با شرایط سختی مواجه هستیم از خیران خواست که حمایت های خود را در اجرای پروژه های مختلف و کمک به دولت ادامه دهند.
وی با تجلیل از خیران مختلف در کرمان و رفسنجان گفت: در جای جای ایران افرادی کارهای بزرگی انجام می دهند، مانند مرحوم مرادی در رفسنجان و مرحوم افضلی پور در کرمان که در این عرصه پیشگام شدند و مراکز درمانی، مدرسه و حوزه های علیمه ساختند.
حسینی با تاکید بر ضرورت تاسی نسل جوان از این افراد و ترویج چنین روحیه های خیرخواهانه گفت: انجام امور خیر است که انسان ها را ماندگار می کند.
وی افزود: مردم ایران از قدیم الایام همواره نام ماندگار وقف خود را حفظ کرده اند؛ بلندآوازه شدن در انفاق و کفه داده و دهش و ترازوی اعمال نیک خیران و وافقین در قیامت سنگین است.
معاون پارلمانی رییس جمهور همچنین اظهار داشت: دولت و نظام از هرگونه عمل خیر استقبال می کند و خدمت بی منت به مردم، محبوبیت می آورد، همانطور که سردار دل ها محبوب شد، چون خدمت بی منت داشت.وی در ادامه به چگونگی دعوت از مقام معظم رهبری در رفسنجان طی سال های گذشته اشاره و خاطرنشان کرد: زلزله ای در خراسان به وقوع می پیوندد و عده ای با پیشگامی حجتالاسلام پورمحمدی (از رفسنجان) به آنجا رفتند و کمک کردند که دیدند سیدی با شور و نشاط خاصی کار می کند که مقام رهبری بودند؛ سپس ایشان را برای حضور در رفسنجان دعوت می کنند.
حسینی افزود: یا وقتی رهبر معظم انقلاب در ایرانشهر دعوت بودند، یک سیل آمده بود که همین مردم رفسنجان برای سیل زدگان کمک مالی جمع کردند و حضرت آقا در آن سیل کمک می کردند؛ بعد آنجا به مردم خدمت می کردند؛ لذا خدمت به مردم محبوبیت می آورد.
وی به نقش مردم رفسنجان در کمک به جبهه های هشت سال دفاع مقدس نیز اشاره و تاکید کرد: هر موقع کمبودی در جبهه ها بود مردم کمک می کردند؛ از جمله عملیات والفجر که مردم حمایت های مالی را گسترده انجام دادند.
به گزارش ایرنا مرتضی آقاتهرانی رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نیز در این همایش گفت: کمکهای خیرین در رفسنجان در مقایسه با وضعیت در کشور بیسابقه است که گویای رویکردهای دینی و فکری مردم است.
وی با اشاره به تعداد زیاد موقوفات در رفسنجان گفت: این مهم نشانه مردم متدین و اهل بخشش است؛ دیدم نسبت به مردم رفسنجان متفاوت شد.
آقاتهرانی با تشریح شخصیت انسان های سخاوتمند از نگاه دین بر تداوم این فعالیت ها تاکید کرد.
رونمایی از مرکز مطالعات راهبردی وقف
به گزارش ایرنا در این همایش از مرکز مطالعات راهبردی امور خیریه و وقف رفسنجان رونمایی شد.
آنطور که اعلام شد واقفان و خیران مدرسه ساز در رفسنجان ۳۹۰ میلیارد تومان در احداث فضای آموزشی کمک کرده اند که از ۲۰ نفر از آنان امروز در این مراسم تجلیل شد.
براساس گزارش ها ۱۱ هزار مستاجر موقوفه در رفسنجان وجود دارد.
رفسنجان در ۱۰۰ کیلومتری شمال مرکز استان کرمان قرار دارد.
نظر شما