علی روزفراخ روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا مجموع متقاضیان درخواست وام اشتغال را ۵۰۰ نفر از خانواده های شهدا و ایثارگران عنوان کرد که از این تعداد ۱۸۲ نفر موفق به اخذ تسهیلات شدند.
وی گفت: در سال گذشته نیز هفت میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان برای ۱۱۷ نفر متقاضی ایجاد شغل این قشر پرداخت شده بود.
وی افزود: تسهیلات در نظر گرفته شده به ۲ صورت قرض الحسنه چهار درصد و یارانه دار به طور میانگین هشت درصد که (باتوجه به نوع ایثارگری متقاضی ۶ درصد تا ۱۰ درصد آن را دولت پرداخت می کند) است.
معاون تعاون و امور اجتماعی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان شمالی گفت: وام یارانه دار برای فرزندان شهدا ۴۰۰ میلیون تومان و فرزندان جانبازان ۲۵ درصد به بالا ۲۵۰ میلیون تومان است.
روزفراخ اظهار داشت: همچنین تسهیلات صندوق ملی برای طرح های بزرگ است که در استان یک طرح پرورش قارچ ۵۰۰ میلیون تومان پرداخت شد.
وی در ادامه گفت: وام های اشتغال این اداره کل بیشتر در حوزه های کشاورزی، گردشگری، گلخانه ای، کارگاه های صنعتی و امور روستایی و عشایری است.
وی با بیان اینکه هم اکنون ۲ هزارو ۳۰۰ نفر از فرزندان شهدا و ایثارگران این استان در نوبت اشتغال هستند اظهار داشت: حدود هزار و ۹۰۰ نفر از فرزندان ایثارگران تحصیلات عالیه دارند.
معاون تعاون و امور اجتماعی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان شمالی گفت: استخدام این افراد در قالب سهم ۳۰ درصدی ایثارگران در قانون استخدام دستگاههای دولتی، جذب در شرکتها و دستگاههای غیردولتی، فراگیری آموزشهای فنی حرفه ای، مهارتهای شغلی و ارائه تسهیلات اشتغال و کارآفرینی از طریق صندوق اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید انجام شده است.
بنیاد شهید و امور ایثارگران ۲۲ اسفند سال ۱۳۵۸ به فرمان امام خمینی(ره) با هدف گسترش فرهنگ ایثار و شهادت تشکیل شد و در سال ۱۳۶۵ نیز وظیفه ساماندهی و پشتیبانی فرزندان شهدا به این نهاد واگذار شد.
خراسان شمالی که بیش از سه هزار شهید و ۶ هزار جانباز تقدیم نظام اسلامی کرده، ۳۵ هزار رزمنده در جبهه ها داشته است.
نظر شما