۲۱ دی ۱۴۰۰، ۲:۲۹
کد خبرنگار: 815
کد خبر: 84609089
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

تداوم رایزنی‌های آمریکا با متحدان؛ گفت وگوی  بلینکن با همتای برزیلی علیه روسیه

نیویورک-ایرنا- آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در تدام رایزنی ها با متحدان علیه روسیه، همزمان با مذاکرات راهبردی واشنگتن - مسکو، با کارلوس فرانکا وزیر امور خارجه برزیل در خصوص اوکراین رایزنی کرد.

 وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که وزرای خارجه آمریکا و برزیل در مورد اولویت های مشترک از جمله نیاز به یک واکنش قوی و متحد در برابر تهاجم های احتمالی بیشتر روسیه به اوکراین گفت و گو کردند.

بر اساس این گزارش، وزیر امور خارجه آمریکا همچنین از فرصت همکاری با برزیل در دوره عضویت  این کشور در شورای امنیت سازمان ملل متحد استقبال و در خصوص طرح های گفت و گوی دوجانبه در سطح بالا و وضعیت امنیتی در هائیتی رایزنی کرد.

به گزارش ایرنا، مذاکرات مقامات روسیه و آمریکا با محوریت مساله تضمین‌های امنیتی پیشنهاد شده از سوی مسکو در ژنو برگزار شد.

به گزارش  خبرگزاری تاس، سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه که هدایت هیات روسیه را برعهده دارد و همچنین الکساندر فومین معاون وزیر دفاع روسیه به محل نمایندگی آمریکا در ژنو رفتند.

سرگئی ریابکوف پیش از این مذاکرات اعلام کرد که موضع مسکو در مذاکرات تضمین های امنیتی با واشنگتن پایدار و تزلزل ناپذیر است و آمریکا باید برای مصالحه آماده شود.

وی گفت: ایالات متحده باید آماده سازش باشد. روسیه با موضع روشنی به اینجا آمده است که شامل شماری جوانب است که از دیدگاه من، درک آن آسان است و آنقدر مشخص به ویژه در سطحی بالا تدوین و تنظیم شده است که انحراف از رویکردهای ما غیرممکن است.

گفت و گوهای امنیتی راهبردی روسیه و آمریکا در ۱۰ ژانویه ۲۰۲۲ (۲۰ دی)، نشست شورای ناتو و روسیه در ۱۲ ژانویه (۲۲ دی) و نشست شورای دائمی سازمان امنیت و همکاری اروپا در ۱۳ ژانویه (۲۳ دی) برگزار خواهد شد و وندی شرمن معاون وزیر امور خارجه  آمریکا ریاست هیات آمریکایی را در گفت و گوهای دو جانبه راهبردی با روسیه برعهده دارد.

وزارت امور خارجه روسیه  ماه گذشته، فهرستی از خواسته‌های خود برای آمریکا و ناتو را پیش از مذاکرات ارائه ‌کرد. روسیه از آمریکا و ناتو خواسته است که اوکراین را به عضویت ناتو درنیاورند و سطح نیروهای نظامی در شرق اروپا را کاهش دهند.

مسکو همچنین از آمریکا خواسته است که هیچ پایگاه نظامی در کشورهایی که اعضای سابق اتحاد جماهیر شوروی بوده و بخشی از ناتو نیستند، احداث نکند.

آمریکا با هیچ کدام از این درخواست ها موافقت نکرده است. با این وجود، مقامات آمریکایی می گویند که دولت جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا مایل است در مورد برخی از نگرانی های مطرح شده از سوی ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه گفت وگو کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha