همه مسافران خارجی در مشهد به لحاظ ابتلا به کرونا آزمایش می‌شوند

مشهد- ایرنا- دبیر قرارگاه مدیریت کرونا در استان خراسان رضوی گفت: همه مسافران خارجی در فرودگاه مشهد به لحاظ خطر ورود کرونا به ویژه از نوع سویه اومیکرون، مورد آزمایش قرار می‌گیرند.

دکتر علی اصغر انجیدنی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از همه مسافران خارجی توسط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، "تست رپید"  انجام می‌شود و افراد مشکوک و مشکل‌دار تحت قرنطینه قرار می‌گیرند.
وی اضافه کرد: پس از درگیر شدن اکثر کشورهای دنیا با سویه اومیکرون از هفته‌های قبل اقدامات مختلفی در خصوص پیشگیری از شیوع این سویه انجام شده است که کنترل ورودی‌های شهر مشهد از این جمله است و در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای ورود و مقابله با موج ششم کرونا آمادگی لازم را دارد.

دبیر قرارگاه مدیریت کرونا در استان خراسان رضوی گفت: بیماریابی و تست های انجام شده از اطرافیان مبتلایان به کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم به طور چشمگیری افزایش یافته است به طوری که شاخص تعداد افراد رهگیری در مناطق زیر پوشش این دانشگاه از متوسط کشوری بالاتر است.
انجیدنی افزود: نظارت جدی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بین صنوف، مدارس و همه گروهها، تداوم فعالیت مراکز منتخب کرونا که برخی از آنان به صورت شبانه روزی دایر هستند، پیش‌بینی افزایش تخت‌های بستری و ارتقای کیفیت درمان، گسترش مراکز تشخیصی کرونا شامل فراهم شدن انجام رپید تست در ۴۷ درمانگاه خصوصی و تمامی آزمایشگاهها  از اقدامات مورد تاکید بوده است.
وی از مردم خواست ضمن توجه به واکسیناسیون و تعجیل در دریافت دز سوم، در صورت داشتن علائم مشکوک ابتدا با  سامانه ۱۹۱ تماس گرفته و به نزدیکترین مرکز سرپایی مراجعه کرده و بی‌مورد به بیمارستانها مراجعه نکنند چرا که  بیماران نیازمند بستری از طریق اورژانس ۱۱۵ و یا مراکز منتخب به بیمارستانها ارجاع  داده می‌شوند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در کلانشهر مشهد و ۱۵ شهرستان دیگر خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد. 
ارائه خدمات بهداشتی و درمان به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

در حال حاضر حدود ۳۲۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری هستند.
از بین ۳۳ شهرستان خراسان رضوی ۲ شهر بردسکن و خلیل آباد از نظر کرونا در وضعیت زرد و بقیه در وضعیت آبی قرار دارند.
به گزارش ایرنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا ظهر دیروز دوشنبه ۲۰ دی ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، هزار و ۹۳۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۲۹۸ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۲۰۸ هزار و ۳۳۷ نفر رسید.
طی ۲۴ ساعت گذشته، ۳۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۱ هزار و ۹۱۵ نفر رسید.
همچنین تا کنون ۶ میلیون ۵۳ هزار و ۲۴۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.
۱۶۹۲ بیمار مبتلا به کووید۱۹ نیز در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.
همچنین تا کنون ۶۰ میلیون و ۱۴۶ هزار و ۵۴۶ نفر دُز اول، ۵۲ میلیون و ۷۲۵ هزار و ۵۳۵ نفر دُز دوم و ۱۰ میلیون و ۶۷۵ هزار و ۳۳۹ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۲۳ میلیون و ۵۴۷ هزار و ۴۲۰ دُز رسید.
در شبانه روز گذشته نیز ۵۴۸ هزار و ۹۰۰ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
"پاندمی کرونا" در سطح جهان، ۳۰۸ میلیون و ۰۵۲ هزار و ۱۲۷ نفر را بیمار کرده و جان پنج میلیون و ۵۰۷ هزار و ۳۸۷ نفر را گرفته است. ۲۵۹ میلیون و ۶۵۳ هزار و ۲۳۱ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا هم تاکنون در سطح جهان درمان شده‌اند.
آمریکا در این میان با ۶۱ میلیون و ۲۶۳ هزار و ۰۳۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ و همچنین ۸۵۹ هزار و ۳۵۶ قربانی ویروس کرونا، بیشترین آمار ابتلا و تلفات ناشی از پاندمی کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است. پس از آمریکا کشورهای هند، برزیل و انگلیس بیشترین شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا را دارند.
ایران بر اساس آخرین آمارهای رسمی از لیست جدول ۱۰ کشوری که بیشترین جمعیت مبتلایان به کرونا در میان کشورهای جهان دارد حذف شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha