به گزارش روز سه شنبه ایرنا، شهباز حسنپور بیگلری از حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی در نشست امروز کمیسیون اقتصادی مجلس خبر داد و گفت: وزیر اقتصاد در این جلسه با شفافیت و صداقت به سوالات نمایندگان پاسخ داد.
وی اضافه کرد: درست است که سوال از وزیر اقتصاد است اما سوال ما مربوط به کلیت دولت و ناهماهنگیهایی که در تیم اقتصادی وجود دارد.
نماینده مردم سیرجان در مجلس شورای اسلامی با بیان این افزود: ۵، ۶ سوال اصلی از وزیر مطرح شد که تعدادی از نمایندگان قانع شدند و تعدادی هم قانع نشدند و برای برخی سوالات نمایندگان هم مهلتی تعیین شد که دوستان گزارش خود را ارسال کنند.
حسنپور بیان کرد: آنچه که آقای خاندوزی سال قبل در مجلس بهشکل شفاف دنبال میکردند، وضعیت بورس است. امروز نگرانیها در وضعیت بازار بورس همچنان ادامه دارد و مردم مرتب با نمایندگان در تماس هستند.
وی با بیان اینکه در ارتباط با وضعیت سیستم بانکی و وامهای بانکی هنوز سوالات به صورت جدی مطرح است، گفت: با توجه به انتظارات کمیسیون اقتصادی از وزیر و همچنین شناخت وزیر اقتصاد و دارایی از دغدغههای نمایندگان، میدانند که نمایندگان مطلب شخصی ندارند و بیشتر دغدغه آنها در راستای بحثهای مردم است.
نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس درباره ۱۰ بند مطرح شده از سوی وزیر اقتصاد و دارایی گفت: زمانی که برای اولین بار از رسانه ملی متوجه موضوع شدم از اینکه قرار است اتفاق میمون و مبارکی در کشور بیفتد، بسیار خوشحال شدم. اما ایراد و سوال اصلی این است که چرا قبل از ارسال لایحه بودجه، این ۱۰ بند تصویب نشده که امروز به عنوان دغدغه مطرح نباشد و اینکه آیا سازمان برنامه و بودجه این مطلب را میپذیرد یا خیر؟
حسنپور افزود: موضوع بعدی که در دستور کار و سوالات مجلس قرار داشت در ارتباط با تبصره ۱۸ است، که وزیر اقتصاد عنوان کرد ظرف دو ماه آینده قطعا اجرایی خواهد شد.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه ۱۰ ماه از سال میگذرد اما تاکنون حتی یک ریال از ۳۰ هزار میلیارد تومان تبصره ۱۸ تاکنون عملیاتی نشده و متاسفانه وزارتخانههای مختلفی که مسئولیت این کار را بر عهده دارند همکاری و همراهی نداشتهاند.
نماینده مردم سیرجان با بیان اینکه تعداد زیادی از نمایندگان از پاسخهای وزیر امور اقتصادی و دارایی قانع شدند، گفت: وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره مسائلی که نمایندگان مطرح کردند دغدغه بسیار دارند و ان شا الله این مسائل حل خواهد شد.
نظر شما