به گزارش ایرنا در این همایش که برخی فعالان فرهنگی از کشورهای دیگر نیز در کنار پژوهشگران ایرانی شرکت دارند بیش از ۱۰۰ مقاله علمی و افزون بر ۱۵۰ اثر ادبی بررسی شده است.
امام جمعه جیرفت در مراسم گشایش این همایش گفت: مطالعه، ورزش و رافت اسلامی از شاخصهای مکتب شهید سردار سلیمانی است.
حجتالاسلام میثم تارم افزود: اطلاق عنوان مکتب حاج قاسم به این معناست که او انسانی تک بُعدی نیست بلکه جهات مختلفی در او وجود دارد که همه آنها با هم هماهنگ و مکمل یکدیگر هستند.
وی افزود: حاج قاسم سلیمانی ضمن اینکه یک نظامی متخصص و صاحبنظر بود، در عین حال تکلیف مدار و متعهد به تمام معنا بود؛ نسبت به مردم و خانواده شهدا نیز نهایت عشق و عطوفت را داشت.
تارم بیان کرد: اهل مطالعه بودن به تأسی از مقام معظم رهبری، در زندگی و مکتب حاج قاسم جایگاهی ویژه دارد.
ذبیح الله اعظمی نماینده مردم شهرستان های جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی نیز سردار سلیمانی را اسطورهای به یاد ماندنی دانست و ولایتمدار بودن را بزرگترین خصلت سردار برشمرد.
سرهنگ ناصر بهروز فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان جیرفت نیز گفت: سردار سلیمانی انسانی است که آیندگان وی را بیش از ما خواهند شناخت.
رییس دانشگاه جیرفت نیز در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایرنا گفت: در مراسم پایانی همایش برخی مسئولان استانی و کشوری در کنار برخی فعالان فرهنگی از کشورهای دیگر شرکت خواهند کرد.
حسین شکفته با اشاره به ارسال بیش از ۱۰۰ مقاله علمی و افزون بر ۱۵۰ اثر ادبی در قالب یادداشت، دلنوشته و شعر به دبیرخانه همایش اظهارداشت که برخی مقالات علمی به صورت سخنرانی امروز ارائه می شود.
به گزارش ایرنا قرار است مراسم پایانی نخستین همایش بینالمللی علمی و فرهنگی تاریخ و ادبیات پایداری در مکتب حاج قاسم شامگاه چهارشنبه برگزار شود.
شهرستان جیرفت در ۲۳۸ کیلومتری جنوب مرکز استان کرمان قرار دارد.
نظر شما