سرهنگ «فرخ جمالی» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا خاطرنشان کرد: استفاده از چراغ هایی از جمله زنون در وسیله نقلیه موجب محدود شدن دید رانندگان وسایل نقلیه عبوری شده همچنین احتمال بروز سوانح رانندگی را افزایش می دهد.
وی اضافه کرد: چراغ های معمولی از استانداردهای خاصی از جمله ارتفاع، میزان روشنایی و شعاع پراکنش نور برخوردار بوده اما چراغ زنون تابش نور خودرو را متمرکز کرده و نور آن موجب آزار و اذیت رانندگان عبوری و محدودیت دید آنها می شود.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان اظهار داشت: برخی از رانندگان وانت نیز اقدام به نصب چراغ هایی با نور بسیار قوی در سپر عقب خودرو کرده و با گرفتن ترمز این چراغ روشن و سبب محدودیت دید راننده خودروی عقب وسیله نقلیه می شود.
سرهنگ جمالی از دیگر تخلف های رایج را استفاده از چراغ های پلیسی قرمز و آبی در داخل وسیله نقلیه دانست و گفت: این اقدام رانندگان جرم تلقی شده و مجازات سختی برای آن پیش بینی شده است.
وی با بیان اینکه نصب برخی از چراغ های تزیینی روی خودرو نیز ممنوعیت دارد افزود: ماموران در صورت مواجهه با خودروهای دارای چراغ زنون، رنگارنگ، پروژکتور و تزیینی علاوه بر اعمال قانون، راننده را مکلف به رفع نقص در محل می کنند.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان درباره نصب پروژکتور بر روی خودروهای آفرود نیز تصریح کرد: این اقدام از نظر قانون تخلف محسوب می شود و در صورت مواجهه با این قبیل خودروها ضمن اعمال قانون راننده خودرو نیز توقیف می شود.
سرهنگ جمالی ادامه داد: دارندگان خودروی آفرود تنها در مناطق خارج از محدوده شهری از جمله هنگام تردد در مناطق کوهستان مجاز به استفاده از پروژکتور هستند.
نظر شما