علی پیرمرادی روز چهارشنبه در جلسه بررسی روند سوخت نویسی ماشین آلات کشاورزی ارومیه افزود: برای چهار هزار و ۳۸۰ دستگاه تراکتور جهت پلاک گذاری در ۱۱ مرکز جهاد کشاورزی شهرستان پرونده تشکیل شده است.
وی افزود: ۳۶ درصد از اشتغال شهرستان ارومیه مربوط به بخش کشاورزی بوده و ۶۳۰ روستا، تحت پوشش خدمات مراکز جهاد کشاورزی هستند.
مدیر جهاد کشاورزی ارومیه بیان کرد: ۳۶ شرکت فنی، مشاوره ای و کشاورزی در شهرستان ارومیه فعالیت دارند که به عنوان بازوان اجرایی توانمند برای کمک به بدنه جهاد کشاورزی به شمار می روند و کارآمدی فنی این شرکت ها سبب برون سپاری برای تسهیل در امور می شود که این خود باعث اشرافیت و نظارت دقیق بر عملیات خواهد بود.
پیرمرادی بالا بردن ضریب مکانیزاسیون شهرستان و یکپارچه سازی اراضی را از عوامل کاهش هزینه های تولید بیان کرد و گفت: تراکتورهایی که تا ۱۹ دی ماه امسال توسط شرکت هابیمه شده اند، در اسرع وقت پلاک گذاری می شوند.
وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری بیش از ۳.۵ میلیون لیتر سوخت برای ماشین آلات کشاورزی از طرف این مدیریت تائید شده و ارائه سوخت به صورت صدور حواله موقت که با هدف برداشت محصولات کشاورزی به ماشین آلات کشاورزی فاقد پلاک انتظامی صورت می گرفت به زودی قطع می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارومیه اظهار کرد: حدود یکهزار تراکتور و کمباین در ارومیه هنور فاقد پلاک هستند که لازم است در اسرع وقت با مراجعه به مراکز جهاد کشاورزی دهستان مربوطه یا شرکتهای فنی و مهندسی کشاورزی جهت ارائه مدارک و تشکیل پرونده اقدام کنند.
شماره گذاری ماشینآلات کشاورزی با برنامهریزی مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با هماهنگی وزارت کشور با هدف هوویت بخشی و شناسنامهدار کردن دستگاههای کشاورزی و صدور کارت سوخت هوشمند انجام میشود.
با توجه به ماده ۲ آییننامه راهنمایی و رانندگی تردد خودروهای فاقد پلاک در معابر عمومی ممنوع است.
نظر شما