نیرالزمان عظیمی چهارشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به نتیجه سفر دوروزه خود به مشهد مقدس اشاره کرد و گفت: این سفر با هدف رصد و ارزیابی پروژه های مربوط به کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی موضوع ماده ۸۰ قانون برنامه ششم توسعه انجام گرفت تا نحوه هزینه اعتبارات این بخش طبق مفاد مندرج در موافقت نامه متبادله بین سازمان امور اجتماعی و سازمان برنامه و بودجه کشور مورد ارزیابی قرار گیرد.
وی بیان کرد: در صورتی که اعتبارات مربوط به این بند قانونی در جای خود هزینه شده باشد طی برنامه ریزی انجام گرفته برای استمرار تخصیص این اعتبارات اقدام خواهیم کرد و اگر در جای خود هزینه نشده باشد، استمرار تخصیص این اعتبارات را در سالهای بعد برای آن دستگاه اجرایی متوقف خواهیم کرد.
معاون امور عمومی قضایی دفاعی و امنیتی سازمان برنامه و بودجه گفت: خوشبختانه در بازدیدی که از روند اجرای پروژه های استان خراسان رضوی در خصوص کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی انجام گرفت، مشاهده شد اعتبارات اغلب پروژه ها در جای خود هزینه شده و بویژه پروژه های تامین و تجهیزات مراکز زیر پوشش اداره کل بهزیستی استان این گونه بود.
عظیمی اضافه کرد: از پروژه های مذکور دو مورد مربوط به سال ۱۳۹۹ ابهاماتی در نحوه هزینه کرد اعتبارات داشت که در این رابطه مقرر شد ظرف ۱۰ روز آینده گزارش عملکردی آن اعتبارات توسط دستگاه اجرایی مربوطه در استان برای سازمان برنامه و بودجه ارسال شود.
معاون سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: همچنین مقرر شد نیازهای تجهیزاتی دستگاه های اجرایی پس از تایید سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و استانداری (اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی) برای بررسی به سازمان امور اجتماعی کشور پیشنهاد شود.
وی ظرفیت بخش غیردولتی و تشکلهای مردم نهاد خراسان رضوی را در خصوص کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی بسیار مطلوب خواند و گفت: تجربیات موفقی در زمینه تسریع فرآیند ارایه خدمات به آسیب دیدگان اجتماعی در استان از طریق همکاری بین بخشی وجود دارد که نمونه بارز آن را می توان پروژه موفق مشارکتی بین دادگستری، بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و تشکلهای مردم نهاد در خصوص ارایه خدمات به آسیب دیدگان اجتماعی و همچنین مراقبت و توانمندسازی دختران در معرض آسیب دانست.
نظر شما