دکتر علی آقامحمدی شامگاه پنجشنبه در حاشیه پیش نشست ششمین اجلاسیه ملی فرهنگ میزبانی ایرانی اسلامی در مشهد، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به همین جهت مسوولان باید روش تحقق اهداف این برنامه را به خوبی برای مردم بیان کنند و برای به دست آوردن بهرهوری قواعد درستی در نظر گرفته شود تا بتوان از امکانات موجود بهترین بهره ممکن را برد.
وی ادامه داد: اکنون برخی واحدهای اقتصادی داریم که میتوانند سه نوبته کار کنند ولی به علت وجود برخی چالش ها از این امکان بهره لازم برده نمی شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: در حال حاضر دولت در حال برنامه ریزی برای تولید منابع جدید انرژی است تا نوسانات موجود را، که میتواند در صنایع مختلف از جمله فولاد و پتروشیمی چالش ایجاد کند، مهار کرده و به کنترل درآورد.
او همچنین در جمع خبرنگاران گفت: در حوزه اقتصاد زیرساخت های لازم باید فراهم باشد و مداخلات موجود در کمترین مقدار موجود خود باشد، زیرا هر وقت دولت، مجلس شورای اسلامی و یا بخش های اجرایی بخواهند، میتوانند در اقتصاد مداخله کنند.
آقامحمدی افزود: این مداخلات باعث می شود تا امکان برنامه ریزی بلندمدت برای سرمایهگذاران از دست برود و این موجب می شود تا آنها در مقابل مخاطرات این حوزه آسیبپذیرتر شوند.
وی اظهار کرد: صادرکننده ای که تعهد صادراتی دارد و همان لحظه دولت تصمیم به ممنوعیت صادرات وی می گیرد، بدون شک هم در داخل و هم در خارج کشور دچار مشکلات فراوانی خواهد شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: آنچه در حوزه اقتصاد ترسیم میشود باید بلندمدت باشد تا قابلیت برنامه ریزی درست داشته باشد و اگر اخلالی به واسطه تصمیمات دولت به وجود آمد، باید جبران آن را بپذیرد، بر همین اساس باید جلو مداخلات از سوی مقامات گرفته شود ولی هنوز هیچ برنامه اجرایی در این خصوص وجود ندارد.
وی ادامه داد: در ۱۰ سال گذشته سرمایه گذاری در کشور کم شده است که ضررهایی ایجاد کرده است و بدون تولید ملی، امکان ثبات قیمت امکان پذیر نیست.
ششمین اجلاسیه ملی فرهنگ میزبانی ایرانی اسلامی در ۹ اسفندماه در مشهد برگزار میشود.
نظر شما