۲۵ دی ۱۴۰۰، ۶:۴۹
کد خبرنگار: 815
کد خبر: 84613325
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

شورای امنیت خواستار آزادی کشتی اماراتی حامل سلاح شد

نیویورک- ایرنا- شورای امنیت سازمان ملل متحد در تداوم رفتارهای دوگانه خود، خواستار آزادی کشتی اماراتی حامل سلاح و تجهیزات نظامی شد که بدون مجوز وارد آب های سرزمینی یمن و توقیف شده است.

 اعضای شورای امنیت با انتشار بیانیه ای، اقدام انصارالله یمن در توقیف این کشتی با پرچم امارات در سواحل یمن در دوم  ژانویه ۲۰۲۲  را محکوم و خواستار آزادی فوری این کشتی نظامی و خدمه آن شده و بر ضرورت اطمینان از امنیت و سلامت  خدمه این کشتی تاکید کردند.

شواری امنیت سازمان ملل همچنین  از همه طرف‌ها خواسته است موضوع را به سرعت حل کنند و مدعی اهمیت آزادی کشتیرانی در خلیج عدن و دریای سرخ مطابق با قوانین بین‌المللی شده است.

اعضای شورای امنیت بدون اشاره به اینکه این کشتی حامل سلاح و تجهیزات نظامی بوده و بدون مجوز وارد آب های سرزمینی یمن شده   است، مدعی حمله به کشتی‌های غیرنظامی و تجاری شدند و آن را تهدید جدی برای امنیت کشتی‌ها در خلیج عدن و دریای سرخ دانسته و محکوم کردند.

اعضای شورای امنیت در ادامه ادعاهای خود از همه طرف‌ها خواسته اند تا تنش ها در یمن را کاهش دهند و به منظور بازگشت به گفت و گوهای سیاسی فراگیر به طور سازنده با فرستاده ویژه سازمان ملل متحد تعامل داشته باشند.

این بیانیه شورای امنیت در حالی است که سخنگوی نیروهای مسلح یمن درباره توقیف یک فروند کشتی اماراتی حامل سلاح و تجهیزات نظامی در آب های سرزمینی کشورش گفت: برای نخستین بار نیروهای یمنی موفق شدند در یک عملیات نظامی منحصر به فرد، یک فروند کشتی نظامی باری را در حین انجام فعالیت خصمانه در پهن دریا توقیف کنند.

به گزارش شبکه خبری المسیره، سرتیپ یحیی سریع تاکید کرد که این کشتی، حامل تجهیزات نظامی شامل خودرو و جنگ افزار نظامی مورد استفاده علیه ملت یمن بوده است.

نظامی ارشد یمنی افزود: نیروهای ما از هفته ها پیش این کشتی اماراتی را که چندین عملیات خصمانه در آب های ساحلی یمن انجام داده بود، زیر نظر داشتند.

وی توقیف کشتی اماراتی را در راستای دفاع مشروع از کشور و ملت یمن برشمرد و گفت: این کشتی به بندر الصلیف منتقل شده است.

سریع یادآورشد که نیروی دریایی یمن در چارچوب ماموریت خود برای دفاع از آب های سرزمینی یمن تمامی فعالیت های خصمانه کشتی های جنگی متجاوزان را زیر نظر دارد.

عربستان سعودی از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده‌ای را علیه یمن -فقیرترین کشور عربی- آغاز کرد تا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیادی خواهی‌های سیاسی خود جامه عمل بپوشاند.

نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد از جمله بهداشت جهانی و یونیسف بارها هشدار داده‌اند که بر اثر ادامه حملات متجاوزان به یمن، مردم این کشور با قحطی و بروز یک فاجعه انسانی که در قرن گذشته بی‌سابقه است، روبه رو هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha