به گزارش ایرنا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در آئین بهره برداری از پروژه گفت که با بهره برداری از این بخش جدید که ۶ تخت مجهز و مدرن دارد ، تعداد تخت های دیالیز بیمارستان به ۱۴ دستگاه افزایش یافته است.
دکتر سید عباس موسوی با اظهار این که سرانه تخت دیالیز نوشهر قبل از افتتاح این بخش با هشت بیمار برای هر تخت بدترین در استان بود که اکنون به کمتر از پنج بیمار برای هر تخت رسیده است ، ا فزود : وضعیت سرانه تخت های دیالیزی مراکز درمانی مازندران طی سه سال گذشته رشد کرده و به حد نرمال کشور نزدیک شده است.
وی هزینه راه اندازی و تجهیز بخش جدید دیالیز بیمارستان نوشهر را ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت که این مبلغ از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی مازندران تامین شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران برلزوم پیشگیری از افزایش بیماران دیالیزی در استان تاکید کرد و افزود : متاسفانه به دلیل شیوع دیابت، فشارخون و عوامل خطر ساز شاهد افزایش مداوم آمار بیماران دیالیزی در استان هستیم.
وی همچنین از توسعه امکانات بهداشتی و درمانی شهرستان نوشهر در آینده نزدیک خبر داد و اظهار داشت: نماینده مردم در مجلس و دانشگاه علوم پزشکی مازندران پیگیر راه اندازی دانشکده پزشکی و مرکز ناباروری در نوشهر هستند تا با بهره برداری مناسب از این امکانات افزایش رضایتمندی مردم منطقه را شاهد باشیم.
شهرستان نور با جمعیتی بالغ بر ۱۳۹ هزار نفر دارای ۶۸ بیمار دیالیزی بومی است.
نظر شما