«امین روستایی» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت یک میلیون لیتر نفت گاز(گازوئیل) و ۶۰ هزار کیلو گاز مایع (ال.پی.جی) برای مصارف ذخیره، جایگزین قطع گاز، مصرف ژنراتور (قطعی برق) به سازمان های صنعت، معدن، تجارت، جهاد کشاورزی و سایر ارگان ها تحویل داده شده است.
وی با اشاره به اینکه هیچ واحد تولیدی در استان همدان به دلیل کمبود سوخت جایگزین تعطیل نشده است، اظهار داشت: این شرکت آمادگی تامین سوخت ذخیره برای صنایع، معادن، کارخانجات و دیگر واحدهای نیازمند سوخت دوم را دارد و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
روستایی تاکید کرد: به منظور جلوگیری از تعطیلی خط تولید واحدهای استان همدان، سوخت جایگزین واحدهای صنفی به موقع تامین شده است.
مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه همدان از ثبت درخواست فرآورده در سامانه «سدف» (سامانه درخواست فرآورده های نفتی) توسط واحدهای تولیدی و کشاورزی برای سوخت جایگزین در مواقع بحرانی خبر داد و تصریح کرد: هر واحد واجد شرایطی که درخواست خود را در سامانه تجارت آسان جدید «سدف» ثبت کند، سوخت جایگزین به منظور پیش بینی مواقع افت فشار گاز طبیعی به عنوان پدافند غیر عامل دریافت خواهد کرد.
وی با اشاره به اولویت های شرکت ملی نفت برای حمایت از تولید براساس شعار سال ۱۴۰۰ مبنی بر «تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها»، افزود: پیش از این میزان سوخت جایگزین در نظر گرفته شده برای کارخانه های سیمان در زمان قطع احتمالی سوخت اول یعنی گاز طبیعی، برای تغذیه ۱۵ روز تدارک دیده شده بود اما این میزان به یک ماه افزایش یافته است.
روستایی از مسئولین سازمان های نیازمند سوخت جایگزین خواست به سایت www.newtejaratasan.niopdc.ir مراجعه و درخواست سوخت مورد نیاز خود را در سامانه ثبت کنند تا در صورت ضرورت استفاده از سوخت دوم با وقفه ای در امر تولید مواجه نشوند.
وی با تأکید بر اهمیت توجه به پدافند غیرعامل و تمهیدات قبل از وقوع بحران، اظهار داشت: در پی سردی هوا و کاهش دما در روزهای اخیر، ذخیره سوخت دوم از نوع فرآورده های نفتی مایع برای ادارات، سازمان ها، صنایع، کارخانه ها و دیگر موارد در راستای کمک به تامین گاز مصارف خانگی و جلوگیری از قطعی احتمالی ضروری است.
نظر شما