به گزارش ایرنا، علی بحیرایی روز دوشنبه به رسانه ها ابراز داشت: تا کنون ۱۱ مرکز نیکوکاری تخصصی اشتغال در استان شکل گرفته و سه هزار و ۶۷۰مشاوره شغلی توسط این مراکز ارائه شده است و در راستای معرفی روش های نوین مشارکت های مردمی، شناساندن پرداخت صدقات در بستر طرح اکرام، مراکز نیکوکاری، و همکاری خیران باید بازگو شود.
وی با تاکید بر تعامل حداکثری، افکارسنجی، فرهنگ سازی رسانه ها برای کمک به تحقق اهداف کمینه امداد در استان سمنان بیان کرد: رسانه ها شریک کمیته امداد در ترویج کار خیر و احسان در جامعه هستند و تخصصی کردن امور، فعالیت امدادرسانی حمایت نیازمندان و حمایت هدفمند و توانمندی مددجویان را به همراه دارد.
وی اظهارداشت: راهبرد اشتغال و خودکفایی، بهبود فضای کسب و کار، توسعه همکاری فعالان کسب و کار، استفاده از کارآفرینان مزیت سنجی، ارزیابی مهارت های شغلی برای مددجویان است.
بحیرایی خاطرنشان کرد: راهبرد دیگر این نهاد حمایتی، توسعه زنجیره های ارزش با همکاری ۱۴ گروه است و در سال ۹۸ اولین کانون خیرین کشور در استان سمنان شکل گرفت.
وی با اشاره به تدوین برنامه های توانمندسازی در رفع نیازهای خانواده های محرومان تصریح کرد: ۲۰ هزار و ۳۴۵ خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان سمنان هستند و در استان مناطقی با ضریب محرومیت هشت وجود دارد، استان سمنان در طرح سامانه امداد هوشمند، پیشتاز است و این سامانه با هدف کاهش مراجعات حضوری، حفظ کرامت انسان و سرعت در خدمت رسانی به مددجویان ایجاد شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان با اشاره به خدمات صندوق قرض الحسنه امداد ولایت بیان کرد: ۶۹ میلیارد تومان تسهیلات از منابع صندوق قرض الحسنه امداد ولایت و ۴۰ میلیارد تومان از هم افزایی بانک مهر رسالت به نیازمندان پرداخت شده است، این تسهیلات در قالب ایجاد اشتغال، تامین مسکن، جهیزیه، درمان و گره گشایی از زندگی نیازمندان بود.
۶۵۰ دانشجو و طلبه در کنار ۶ هزار و ۵۰۰ دانش آموز تحت حمایت کمیته امداد هستند که ۱۰۰ نفر این افراد نخبه هستند./
نظر شما