سجاد اسدی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه باتوجه به آغاز اجرای طرح مدیریت و کنترل هوشمند بیماری کرونا در بستر سامانه امید، رانندگان تاکسی مرکز استان موظف به تزریق دز اول و دزهای تکمیلی واکسن کرونا هستند، افزود: تاکنون حدود ۹۸.۹ درصد از رانندگان تاکسی درون شهری در ساری دز اول و ۸۰ درصد هم دز دوم واکسن کرونا خود را دریافت کردند.
وی خاطر نشان کرد: همچنین به تاکسیرانانی که نسبت به تزریق واکسن اول یا تکمیلی خود اقدام نکردند فرصت یک ماهه داده شد که نسبت به اجرای این طرح اقدام کنند و بعد از مدت زمان تعیین شده، سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری ساری، درصورت امتناع رانندگان از تزریق واکسن اجازه لغو پروانه فعالیت آنان را طبق قانون ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا دارد.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری ساری با بیان این که تزریق دز سوم واکسن کرونا در بین گروه هدف رانندگان تاکسی در ساری به هیچ عنوان رضایت بخش و مطلوب نیست، ادامه داد: در زمان حاضر از مجموع سههزار و ۲۰۰ راننده تاکسی در مرکز استان، حدود ۳۸۲ نفر از آنان نسبت به تزریق دز سوم یا یادآور واکسن کرونای خود اقدام کردند.
اسدی گفت : خودروهای رانندگان ناوگان درون شهری باری و سواری سبک و سنگین در ساری به دلیل تزریق نکردن توقیف نخواهد شد ، اما بعد از تعیین مهلت یک ماهه، تا زمانی که دزهای تکمیلی واکسن خود را دریافت نکنند پروانه فعالیت آنان تمدید نخواهد شد.
وی با بیان این که رانندگان تاکسی درون شهری در شهر ساری ملزم به دریافت کارت هوشمند تزریق واکسن کرونا و نصب آن بر روی شیشه یا داشبورد خودرو هستند، تصریح کرد: براساس پیمایشی که از حدود ۲ هزار دستگاه خودرو سبک و سنگین باری و مسافر بری درون شهری مرکز استان انجام شد، در زمان حاضر تنها ۳۵ درصد از این تاکسیرانان نسبت به اجرای دقیق طرح مدیریت هوشمند مدیریت کرونا بر بستر سامانه امید اقدام کردند.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری ساری گفت: طبق قانون تمامی رانندگان تاکسی درون شهری موظف به استفاده از ماسک هستند و با پیمایشهای انجام شده و در زمان حاضر حدود ۴۰ درصد از مجموع سه هزار و ۲۰۰ نفر از رانندگان تاکسی در ساری نسبت به رعایت دستورالعملهای کرونایی مانند استفاده از ماسک بیتفاوت هستند.
اسدی ادامه داد: مسافران و خدمات گیرندگان در مرکز استان، به کارت واکسن نصب شده در اتوبوس یا تاکسی توجه داشته باشند و چنانچه رانندهای این کارت را نصب نکرد، شهروندان مورد را به باجههای اتوبوسرانی و تاکسیرانی اطلاع دهند.
وی اضافه کرد: طبق مصوبه ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا در مازندران، تمام سرنشینان و مسافران تاکسیهای درون شهری در ساری موظف به استفاده از ماسک هستند و راننده تاکسی این مجوز را دارد که از ارایه خدمات به شهروندانی که دستورالعمل های بهداشتی را رعایت نمی کنند، خودداری کند.
مدیریت هوشمند مقابله با کرونا بر بستر سامانه امید با همکاری وزارت بهداشت و وزارت کشور برنامهریزی شده که طبق ضوابط، محدودیتهایی برای افراد واکسننزده اعمال خواهد کرد. این طرح مطابق با ماده ۲ قانون مدیریت بحران در پنج گام شامل دستگاههای اجرایی دولتی و خصوصی، ناوگان حمل و نقل درون شهری، واحدهای صنفی، ناوگان حمل و نقل برونشهری و مراکز علمی و تحقیقاتی اجرا و با عملیاتیسازی آن، از خدماتدهی به افراد واکسننزده جلوگیری میشود و با افراد ناقض قوانین کرونایی هم برخورد خواهد شد.
گام دوم اجرای این طرح از از اوایل دی ماه برای واکسنگریزان در ناوگان درون شهری اجرایی شده است. طبق آمارهای رسمی حدود ۶۵ هزار نفر در مازندران در بخش ناوگان درون شهری فعالیت دارند.
نظر شما