ذبیح الله عبداللهی روز سه شنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سالن جلسات استانداری قم، بیان داشت: شهرستان جعفرآباد از نظر صنعتی دچار فقر است و ناحیه صنعتی طغرود این شهرستان نیز به صورت کامل اشباع شده است.
وی با اشاره به ظرفیت بالای جعفرآباد در خصوص دامپروری و کشاورزی، گفت: ۲۵۰ هکتار در این خصوص در رابطه با تکمیل زنجیره تولیدات کشاورزی و دامپروی در نظرگرفته شده است.
فرماندار جعفرآباد یادآور شد: در این منطقه صنعتی تلاش می شود فقط صنایع تبدیلی و توزیعی صنعت کشاورزی استقرار پیدا کند.
عبداللهی ابراز کرد: هم اکنون تمام زیرساخت های لازم جهت احداث این شهرک صنعتی در شهرستان جعفرآباد به جزء مساله آب تامین شده است.
وی اظهار داشت: معدن وتوس در قاهان با فعالیت ۷ معدن شاخص در استخراج سنگ های زینتی، نیازمند احداث و راه اندازی یک کارخانه فرآوری با هدف ایجاد ارزش افزوده است.
عبداللهی با اشاره به مشکلات ناحیه صنعتی طغرود و ارائه تسهیلات جهت توسعه آن، گفت: در ناحیه صنعتی طغرود قم هم اکنون ۳۵ واحد فعال، ۶ واحد غیرفعال و ۷ واحد نیز به حال خود رها شده است.
فرماندار شهرستان جعفرآباد با بیان اینکه هم اکنون خام فروشی محصولات در این بخش مانع از ارزش افزوده لازم برای کشاورزان شده است، بیان کرد: این شهرستان ظرفیت بالایی در تولید پسته، گلاب و برخی محصولات دیگر دارد که هم اکنون هیچ صنایع تبدیلی و تکمیلی در این رابطه وجود ندارد.
طبق مصوبه اردیبهشتماه سال جاری هیات دولت وقت، بخش جعفرآباد بهشهرستان ارتقا پیدا کرد. این شهرستان جدیدالتاسیس قم از ۲ بخش مرکزی و دهستان قاهان تشکیل شدهاست.
جعفرآباد با وسعتی حدود ۶۵۰ کیلومترمربع در ۳۵ کیلومتری شمال غربی شهر قم با جمعیتی بالغ بر ۱۶ هزار تَن با ۲ گویش فارسیوترکی قرار دارد.
فرماندار شهرستان کهک نیز در این جلسه با اشاره به پیشنهاد زمین جدید جهت ایجاد ناحیه صنعتی بیدهند در شهرستان کهک، ادامه داد: هم اکنون مردم بیدهند در خانه های خود در صنعت فنرسازی مشغول فعالیت هستند.
عباس بقایی ادامه داد: در شهرستان کهک هیچ تجیهزات ایمنی و آتش نشانی وجود ندارد و حتی روشنایی معابر آن نیز بسیار نامطلوب است.
بخش کهک طی مصوبه هیات وزیران در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ به شهرستان ارتقا یافت؛ شهرستان کهک در جنوب استان قم قرار دارد و فاصله آن تا شهر قم ۳۰ کیلومتر است.
نظر شما