به گزارش ایرنا، نشریه پولیتیکو و مورنینگ کانسالت در این نظر سنجی که ۱۵ و ۱۶ ژانویه ( ۲۵ و ۲۶ دی ) و از دو هزار و پنج شرکت کننده صورت گرفت ، اعلامکردند، ۶۰ درصد رای دهندگان آمریکایی مخالف کمک های انسانی آمریکا به مردم افغانستان و ۱۷ درصد موافق بودند و ۲۳ درصد هم نظری ندادند.
از مجموع شرکت کنندگان، ۴۷ درصد دموکرات ها مخالف، ۲۷ درصد موافق بودند و بقیه نظری ندادند.
همچنین ۷۶ درصد جمهوری خواهان مخالف، ۸ درصد موافق و بقیه نظری نداده اند.
با به قدرت رسیدن طالبان و سقوط دولت اشرف غنی رییس جمهور سابق افغانستان، آمریکا در حدود ۹.۵ میلیارد دلار از دارایی های بانک مرکزی افغانستان را مسدود کرد.
رویکرد دولت آمریکا در آزاد نکردن دارایی های مسدود شده افغانستان در حالی با گذشت ماه ها ادامه داشته است که در ماه دسامبر (آبان-آذر) شورای امنیت سازمان ملل متحد به اتفاق آرا قطعنامه ای را تصویب کرد که به رغم تحریم های کنونی خواستار کمک های بشردوستانه به افغانستان شده است.
پیش از این ملا عبدالغنی برادر معاون دولت موقت گروه طالبان اعلام کرد که داراییهای مسدود شده افغانستان از سوی آمریکا، دارایی شخصی اشرف غنی رئیس جمهوری پیشین نیست و باید آزاد شود.
ملا برادر هشدار داد که افزایش چالشهای اقتصادی در افغانستان بر کشورهای دیگر جهان نیز تاثیر خواهد گذاشت.
کاخ سفید بارها اعلام کرد که برنامه ای برای آزادسازی ذخایر ارزی افغانستان ندارد، اما واشنگتن در پی یافتن راهی برای کمک به مردم این کشور است.
نظر شما