«مازیار عبدی» روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا ضمن تشریح ابعاد و اهداف برگزاری این جشنواره، افزود: بدون شک خط مشخص نبرد نرم دشمنان در عرصه سیاسی و اجتماعی ناکارآمد جلوه دادن نظام است که برای اینکار کاستی های کوچک را بزرگ و دستاوردهای بزرگ را کوچک نشان میدهند.
وی اظهار داشت: تیم رسانهای استان همدان از نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی در کنار ارزشهای نظام ایستاده و نقش خود را به بهترین شکل ایفا کرده است.
عبدی گفت: به اعتقاد استاندار همدان "رسانه رسول رستگاری و بیداری جامعه است و با رسانه باید صادق بود و با رسانه محرم و نا محرم نداریم".
مدیرکل روابط عمومی استانداری همدان با اشاره به اینکه جشنوار رسانه ای و مردمی فجر استان با این دیدگاه برگزار می شود، افزود: در بخش رسانهای این جشنواره، رسانه های رسمی در چهار بخش روزنامه های سراسری، روزنامه های استانی، خبرگزاری های رسمی و پایگاه های خبری می توانند آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.
عبدی با اشاره به اینکه همه رسانههای دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و فعال در استان همدان می توانند در این جشنواره شرکت کنند، تصریح کرد: به منظور رعایت عدالت و سنجش صحیح آثار ارسالی رقابت در چهار گروه (روزنامه های استانی)، (روزنامههای سراسری، هفته نامهها و ماهنامههای سراسری و استانی)، (خبرگزاری های رسمی فعال در استان همدان) و (پایگاههای خبری استان همدان) برنامه ریزی شده است.
به گفته وی، در هر گروه، سه رسانه به ترتیب حائز رتبه اول تا سوم خواهند شد و ۲ رسانه نیز به عنوان شایسته تقدیر شناخته می شود.
عبدی تاکید کرد: در بخش بیان خلاقانه دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی همه خبرنگاران فعال در استان همدان که توانستند بیانی نو در انعکاس دستاوردهای نظام را ارائه دهند میتوانند شرکت کنند و در این بخش هم سه نفر به عنوان رتبههای برتر و ۲ نفر به عنوان شایسته تقدیر برگزیده خواهند شد.
مشاور رسانه ای استاندار همدان گفت: علاقمندان می توانند آثار خود را در قالب، عکس، گزارش، مستند کوتاه، یادداشت، خبر، کلیپ، موشن گرافیک و اینفوگرافیک به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.
مدیرکل روابط عمومی استانداری همدان با اشاره به شاخصهای ارزیابی رسانهها در این جشنواره، افزود: هر رسانهای که تعداد مطالب بیشتر شامل اخبار، گزارش، یادداشت، مصاحبه، کلیپ، گزارش تصویری، موشن گرافیک و هر نوع تولید رسانهای بیشتری منتشر کند، امتیاز بیشتری دارد.
وی ادامه داد: رسانه ای که فعالیت آن رسانه در حوزههای مختلف فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و هنری پوشش دهد به عنوان رسانه برتر شناخته میشود.
عبدی با بیان اینکه در بخش بیان خلاقانه دستاوردها نیز هیأت داوران به شور خواهند نشست، خاطرنشان کرد: بنابراین خبرنگاران هر نوع اثر را که دارای یک بیان و نگاه نو میدانند را می توانند به این بخش ارسال کنند.
وی گفت: رسانه ها می توانند مطالب تولید و منتشر شده خود در بازه زمانی اول تا ۳۰ بهمن ماه را تا تاریخ پنجم اسفند از طریق اپلیکیشن واتساپ به شماره ۰۹۰۵۹۸۸۹۷۹۴ ارسال کنند و در صورت داشتن هرگونه سوال با روابط عمومی استانداری همدان تماس به عمل آورند.
مدیرکل روابط عمومی استانداری همدان با اشاره به اینکه همه مردم با هر نگاه و سلیقهای می توانند در بخش مردمی این جشنواره شرکت کنند ، اظهار داشت: علاقمندان می توانند دستاوردهای انقلاب اسلامی را به زبان رسانهای و یکی از قالبهای عکس، فیلم، خبر، موشن گرافیک، ویدیو کامنت، عکس نوشته و هر قالب دیگری که بیانگر نگاهشان باشد را در صفحه اینستاگرام خود منتشر و نشانی ostandari_hamedan را نشان کنند.
وی ادامه داد: این محتواها می تواند تولیدات مردمی، رسانههای رسمی یا دستگاههای دولتی باشد.
وی با بیان اینکه در بخش مردمی نیز هر کس با تلفن همراه خود به دبیرخانه این جشنواره اثر ارسال کند، گفت: مردم صاحبان اصلی این نظام هستند و هر کس خبر خوب را در قالب عکس و کلیپ با تلفن همراه خود کار کند تقدیر خواهد شد.
عبدی اظهار داشت: غلامرضا فریدونی، حسین صادقیان، عطا شعبانی راد، احسان مطهری، سعید شهباز، وحید نوریه و محمدرضا خوش گفتار از فعالان رسانه ای استان همدان، هیات داوران این جشنواره را تشکیل می دهند.
نظر شما