قهرمان پارالمپیک: برخی وعده‌های استانی در حد حرف باقی ماند

تهران- ایرنا- دارنده مدال طلای پارالمپیک توکیو در رشته دوومیدانی گفت: وعده‌های زیادی بعد از کسب مدال طلا از سوی مسوولان استانی به من داده شد اما بیشتر این وعده‌ها در حد حرف باقی ماند.

«امیر خسروانی» روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با گلایه از مسوولان استان بوشهر افزود: در زمان بازگشتم از توکیو بسیاری از مسوولان آمدند و عکس گرفتند و قول‌هایی نیز داده شد اما از آن روز خبری از وعده و وعید نیست و تنها وعده فرماندار گناوه تحقق پیدا کرد. این گونه برخوردها با قهرمانان پارالمپیک درست نیست. اکنون خود را برای بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۲ هانگژو آماده می‌کنیم و این بی‌تفاوتی‌ها ممکن است به کاهش انگیزه مدال‌آوران منجر شود. کار ما تمرین و آمادگی برای مسابقات است و نمی‌توانیم هر روز دنبال مسوولان استانی یا نماینده مجلس برای شغل باشیم امیدوارم آنان توجه ویژه به ما داشته باشند. 

وی همچنین اظهار داشت: اکنون در اردوی اهواز هستیم و بعد از آن یک استراحت ۱۰ روزه خواهیم داشت. اردوی بعدی تیم پارادوومیدانی در شیراز خواهد بود تا ورزشکاران برای مسابقات جهانی امارات آماده شوند. این مسابقات اسفندماه برگزار می‌شود و برای من می‌تواند یک محک جدی باشد. البته این پایان ماجرا نیست بلکه در سال ۱۴۰۱ مسابقات رکوردگیری شروع می‌شود و تا یک ماه قبل از بازی‌های پاراآسیایی ادامه خواهد داشت. رکوردگیری استرس ورزشکاران را افزایش می‌دهد و این برنامه پیش از اعزام تیم به توکیو در راستای دستورالعمل کیفی‌گرایی انجام شد. 

دارنده مدال طلای بازی‌های پارالمپیک توکیو در رشته پرش طول گفت: پیش از اعزام به توکیو یک آسیب‌دیدگی داشتم که موجب شد با آن کنار بیایم. اکنون نیز پزشکان راهکار متفاوتی برای رفع آن پیشنهاد می‌کنند و من نیز به دنبال آن هستم تا با کمترین میزان فشار با  مصدومیت خود کنار بیایم. البته در سال ۱۴۰۱ تمرینات سختی داریم و این موجب می‌شود فشار زیادی را تحمل کنم تا بتوانم عملکرد بسیار خوبی در بازی‌های پاراآسیایی داشته باشم. 

ملی‌پوش پارادوومیدانی ایران همچنین گفت: قرار بود که به ورزشکاران شانس مدال طلا ۱۵ ماه حقوق تعلق بگیرد اما من در شانس برنز بودم و مابه التفاوت حقوق باید به من پرداخت می‌شد اما تنها برای چهار ماه به من پرداخت شد که مسوولان در پاسخ به من گفتند که تنها در چهار ماه آخر در اردو زیر نظر کمیته ملی پارالمپیک بودم. همچنین کمیته برای حمایت از ورزشکاران ماهی ۹۰۰ هزار تومان در نظر گرفته است که نمی‌دانم قرار است این رقم چه هزینه‌ای را پوشش دهد. کسانی که برای مدال‌آوران تصمیم می‌گیرند نگاهی به هزینه واقعی ورزشکاران نیز توجه داشته باشند چرا که این مبلغ در شان یک مدال‌آور نیست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha