محمدحسن همتپور چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به تغییرات گسترده در عرصه اجتماع، تغییر مشاغل موجود و همچنین با توجه به حجم گسترده دانشآموختگان دانشگاهی، اهمیت توجه به بحث توانمندسازی دانشجویان بیش از پیش احساس میشود.
وی با بیان اینکه بر همین اساس دانشگاه های مختلف کشور با توجه به سیاستهای موجود آموزش عالی و تأکید آنها بر این امر اقدامات مختلفی را در دستور کار خود قرار دادهاند، افزود: سامانه مجازی دانشگاه جهرم و صفحات مجازی و... در دسترس تشکلهای دانشجویی بود و نهادهای زیرمجموعه امورفرهنگی دانشگاه جهرم همچون انجمنهای علمی و کانونها، نیز با سازمانهایی که در وضعیت جذب نیرو قرار دارند، تعامل برقرار کردند.
همت پور با بیان اینکه این دانشگاه میکوشد تا نیروهای خلاق، مستعد و پرتوان را پرورش دهد تا دغدغه سرمایه انسانی شرکتها و سازمانها را متناسب با اولویتها و نیازهای سازمانی، رفع کند، اضافه کرد: دانشگاه جهرم با درک لزوم پرداختن به مسئله مهارتهای نرم در کنار آموزش مهارتهای سخت، از طریق برگزاری رویدادهای مختلف در قالب سمینارها و کارگاههای چند روزه تا چند ماهه، در تلاش بوده است تا بستر مناسبی برای آموزش این مهارتها ایجاد کند.
وی افزود: مجموع تعداد ساعات آموزش در این رویدادها از طریق انجمنهای علمی و کانونهای دانشگاه جهرم که در بازه زمانی معینشده، برگزار شد، ۸۱ساعت و ۵۶ دوره بوده است که این دورهها با توجه به شیوع ویروس کووید ۱۹، بهصورت مجازی بوده است.
رئیس دفتر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه جهرم بیان کرد: ارتقای سطح مهارتهای فنی و مهندسی و کشاورزی دانشجویان به منظور آشنایی با تجهیزات و فناوریهای صنعت و کشاورزی و همچنین آشنایی با محیطها و فضاهای کاری، در قالب کارآموزی انجام میگیرد.
وی با بیان اینکه مهارتهای نرم نیز مد نظر این دورهها نیز بوده است، اظهار کرد: در این قسمت مهارتهایی که شامل مجموعه تواناییهای فردی و درون فردی است. این مهارتها شامل مهارتهای ارتباطی، رفع استرس، تفکر انتقادی، گوشدادن، سواد رسانهای و... است. این مهارتها مشخص میکند فرد چگونه با دیگران ارتباط برقرار میکند یا عکسالعمل نشان میدهد.
رئیس دفتر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه جهرم افزود: حدود ۵ دوره با مشارکت واحدهای صنعتی برگزار شد و در مجموع ۳۲۸۱ نفر در این دورهها شرکت کردند.
وی با اشاره به مهارتافزایی و اشتغالپذیری در دانشگاههای ایران و آمار دوره های مهارتافزایی و نمودارهای آماری، بیان کرد: از بین دانشگاههای وزارت عتف، دانشگاه جهرم با بهبود رتبه نسبت به سنوات قبل در رده ۱۹ کشور و بالاتر از دانشگاههایی چون دانشگاه خلیج فارس بوشهر، باهنر، هرمزگان، یزد، سیستان و بلوچستان، رازی و تمام دانشگاههای صنعتی کشور چون: صنعتی شریف، شاهرود، شیراز، بابل و... ایستاد.
به گفته همت پور، دانشگاه جهرم از لحاظ تعداد شرکتکنندگان در دورههای مهارتآموزی در رتبه ۱۳ کشور قرار دارد.
شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.
نظر شما