به گزارش ایرنا،رییس اداره بهزیستی شهرستان بانه روز چهارشنبه در مراسم افتتاح خانه حمایتی سالمندان بانه گفت: خانه حمایتی سالمندان بانه در سه ماه با کمک و همکاری موسسه خیریه احسان بانه اجرایی شده و در ۱۰ روز آینده سالمندان نیازمند در این خانه پذیرش می شوند.
لقمان صدیقی افزود: سال گذشته در دوران کرونا چندین مورد سالمند آزاری به ما گزارش شده که تعدادی از این سالمندان که به ویروس کرونا مبتلا شده بودند در بیمارستان رازی مداوا شدند که بعد از بهبودی این سالمندان مکانی برای ماندن نداشتند.
وی اظهار داشت: با موسسات خیریه و سازمان های حمایتی شهرستان این سالمندان ساماندهی شدند و چند خیر نیز حاضر شدند تعدادی از سالمندان را در منزل خود نگهداری کنند.
صدیقی با اشاره به تفاوت خانه حمایتی سالمندان بانه با خانه سالمندان گفت: در این خانه حمایتی مادرانی که بی سرپناه و به لحاظ مادی مشکل دارند، پذیرش می شوند و هر سالمند اتاق و امکان ویژه خود را دارد و میتواند زندگی عادی داشته باشد.
وی اضافه کرد: این خانه حمایتی با توجه به برنامه ای که سازمان بهزیستی طراحی کرده و بر اساس سنت های بومی و محلی منطقه اجرا می شود.
رییس اداره بهزیستی شهرستان بانه اظهار داشت: در این خانه حمایتی سالمندان یک مسوول فنی، یک پزشک، یک مددکار اجتماعی و روان شناس خدمات ارائه می دهند و بسیاری از کارهای این سالمندان بر عهده افرادی است که در این مجموعه همکاری می کنند.
وی ادامه داد: این خانه ۶ ماه به صورت پایلوت اداره می شود و در آینده نیز خانه های حمایتی دیگر بر اساس نیاز شهرستان تاسیس می شود.
جمعیت سالمندان تنها رو به افزایش است
مدیر عامل موسسه خیریه احسان بانه نیز گفت: بر اساس تحقیقاتی که موسسات خیریه احسان، هدیه و سوما انجام دادند مشخص شده که جمعیت سالمندان تنها و بی سرپناه روز به روز در حال افزایش است و بیش از ۴۰ مورد تاکنون شناسایی شده است.
هادی سعیدی افزود: برخی از این افراد سالم هستند و سرپناهی برای خود دارند اما افرادی هستند هیچ سرپناه و منبع درآمدی ندارند که نیاز به همکاری و کمک دارند.
وی با بیان اینکه تجهیزات این خانه حمایتی یکی از مجهزترین خانه حمایتی های کشور است، اظهار داشت: این خانه حمایتی را از سازمان بهزیستی با هزینه ای بسیار کم اجاره ای کردیم و با کمک خیرین موسسه احسان با هزینه ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال تجهیز و تعمیر شد.
سعیدی ادامه داد: براساس قانون هر موسسه و یا شخصی حقیقی بخواهد خانه حمایتی تاسیس کند می توانند تا پنج خانه حمایتی تاسیس کند و هر خانه حمایتی ۱۰ تا ۱۵ نفر را پذیرش می کنند.
وی گفت: نخستین خانه حمایتی بانه ۱۰ نفر از سالمندان نیازمند را پذیرش کرده امیدواریم در آینده خانه های حمایتی دیگری با کمک خیرین تاسیس کنیم.
این خیر اظهار داشت: یکی از بانوان خیر شهرستان بانه ۳۱۷ متر مربع زمین برای تاسیس خانه حمایتی سالمندان اهدا کرده که این خانه سالمندی با همت و حمایت مردم و خیرین و سازمان های دولتی در آینده تاسیس می شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری بانه نیز گفت: انجمن های مردم نهاد بازوی توانمند ادارات دولتی هستند موسسه مردمی احسان بانه این مهم را در شهرستان بانه به اثبات رساند و همیشه یار و ناجی نیازمندان و مستضعفان بوده است.
خالد عزیز زاده افزود: در جایی که نهادهای حمایتی توان کمک به افراد نیازمند را نداشته باشند موسسه احسان این وظیفه را برعهده گرفته و با تحقیق و بررسی شرایط فرد نیازمند به آنها کمک می کنند.
وی اظهار داشت: این انجمن برنامه ها و قوانینی اسلامی را با بهترین روش در جامعه اجرا می کند و دیدگاه موسسه خیریه احسان، اسلامی و معنوی است.
شهرستان مرزی بانه با ۱۵۸ هزار نفر در ۲۷۰ کیلومتری سنندج مرکز استان واقع شده است.
نظر شما