محمدرضا پوریا روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا در حاشیه اردوی تیم ملی بزرگسالان بدمینتون ایران در سمنان افزود: تیم های قدرتمندی از ۱۵ کشور با بازیکنان در رنکینگ زیر ۱۰۰ جهان ۱۸ تا ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ در سی امین دوره مسابقات بین المللی فجر در شیراز حضور می یابند و کشورهای اندونزی، مالزی و هندوستان با نفرات اصلی خود در این مسابقات حاضر می شوند.
وی ابراز داشت: سی امین دوره مسابقات بین المللی فجر به دلیل این که دارای ردهبندی بین المللی است برای کشورهای دنیا دارای اهمیت است و مدال آوری برای بازیکنان ایران سخت خواهد بود.
پوریا افزود: تیم هایی از کشورهای اروپایی نیز در سی امین دوره مسابقات بین المللی فجر حضور دارند و امید است میزبانی سومین دوره این مسابقات در شیراز طبق برنامه و به خوبی پیش برود.
رئیس فدراسیون بدمینتون با پیش بینی سنگین بودن سی امین دوره مسابقات بین المللی فجر تاکید کرد: بازیکنان باید برای دستیابی به مدال های خوش رنگ در این رقابت ها بیشتر تلاش کنند.
روسیه، بلژیک، بلغارستان، اسلواکی، اوکراین، عراق ، ارمنستان، آذربایجان، اندونزی، هند، مالزی، تعدادی از ۱۵ کشور حاضر در سی امین دوره مسابقات بین المللی فجر در شیراز از زبان رئیس فدراسیون بدمینتون هستند.
پوریا با اشاره به حضور ۱۲۰ بازیکن از تیمهای مختلف در سی امین دوره مسابقات بین المللی فجر در شیراز ادامه داد: ۵۴ بازیکن پسر و ۲۶ بازیکن دختر از کشورهای خارجی به همراه بازیکنانی از ایران در این رقابت ها حضور می یابند.
وی با اشاره به نگاه ویژه فدراسیون بدمینتون به بازیکنان رده های مختلف، یادآور شد: امسال در ترکیب تیم ملی هفت بازیکن از رده نوجوانان و جوانان هستند.
رئیس فدراسیون بدمینتون برگزاری اردوهای مختلف در استان های سمنان و مرکزی را گامی برای آمادگی هرچه بیشتر بازیکنان برشمرد و ادامه داد: اکنون سه اردوی دختران و پسران در استان سمنان در حال برگزاری است که در شهرستان سمنان اردوی مردان، در دامغان اردوی تیم زنان و در شاهرود اردوی تیم دختران نوجوان و جوان در حال برگزاری است و شهرستان محلات نیز میزبان اردوی جوانان پسر است.
وی با اشاره به اینکه تبریز متقاضی سی و یکمین دوره مسابقات بدمینتون برای سال آینده است، گفت: مسابقات جوانان بین المللی بدمینتون نیز در صورت موافقت کامل فدراسیون به شهر محلات سپرده خواهد شد.
بدمینتون نمونه ای از برابری در امکانات
پوریا با اشاره به موفقیت های سال های اخیر فدراسیون بدمینتون گفت: به عنوان رئیس فدراسیون برتر جهان در شاخص برابری جنسیتی انتخاب شدم، زیرا برای پسران و دختران نگاهی ویژه داشتیم و به همه تیم ها و جنسیت ها اهمیت دادیم.
وی تاکید کرد: اگر بازیکنی به خارج از کشور می رود و از امکانات و کمبود فضای ورزشی ایران اعتراض می کند، عملکرد فدراسیون بدمینتون الگویی در برابر این دیدگاه است که نشان می دهد فضا و امکانات با نگاه ویژه مدیران ورزشی در داخل کشور وجود دارد.
وی یادآور شد: اکنون ۱۳ داور بین المللی، ۴۴ مربی درجه یک جهانی و چهار مربی سطح دو جهانی در فدراسیون بدمینتون حضور دارند و از سوی دیگر، اخلاق در فدراسیون بدمینتون جایگاه ویژه ای دارد و فرهنگ و شخصیت از معیارهای اردوها و انتخاب بازیکنان است.
زیرساخت و استعدادیابی در فدراسیون بدمینتون
رئیس فدراسیون بدمینتون به وجود ۱۶ سالن اختصاصی بدمینتون در استان های کشور اشاره و اضافه کرد: در برخی استان ها نیز سالن با همکاری چند هیات مورد استفاده بدمینتونبازان قرار می گیرد و امید است در تهران سالن اختصاصی ایجاد شود.
وی درباره رویکرد مهم فدراسیون بدمینتون در استعدادیابی نیز بیان کرد: در هشت استان پایگاه استعدادیابی برای آقایان و هشت پایگاه برای خانم ها در کشور وجود دارد و تقویت این رشته ورزشی از تیمهای پایه از رویکردهای مهم این فدراسیون است.
نظر شما