مهرداد عرب روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت:میزان خسارت سیل در سیستان و بلوچستان تقریبا آنچه که در سامانه مدیریت بحران ثبت شده حدود۲ هزار میلیارد تومان بود که بخش عمدهای از آن برای اولین بار در کوتاهمدت به استان ابلاغ شد که معمولا بیسابقه بود.
وی خاطرنشان کرد: ارقامی که به عنوان بازسازی زیربناها بین ۱۸ دستگاه اجرایی سیستان و بلوچستان تامین و توزیع شد ۷۳۵ میلیارد تومان بوده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در خصوص مصوبات سفر رییس جمهور به تفکیک دستگاه اجرایی مصوبات از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ تبیین و تعریف شد و به تفکیک دستگاههای اجرایی استان سهم وزارتخانهها، سهم سازمان برنامه و بودجه، بنیاد برکت، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، بنیاد مستضعفان و همه نهادهای حمایتی که منابعی را برای مصوبات سفر باید تأمین میکردند احصا شده است.
وی تصریح کرد: مقرر شده به فواصل حداکثر یک ماه دستگاههای اجرایی گزارش پیشرفت کار خودشان را به دبیرخانه شورای برنامه ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان اعلام کنند که متعاقب آن ما هم به معاونت اجرایی رییس جمهور منعکس میکنیم.
عرب تصریح کرد: در شورای برنامه ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان مصوب شد که اگر دستگاهی در هزینه کرد اعتبارات تعلل کند قطعا این اعتبارات جابجا خواهد شد و دستگاهی که کوشاتر و با جدیت بیشتری اعتبارات را دنبال میکنند قطعا به سر جمع آنها اضافه خواهد شد.
به گفته مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان عملیات امدادرسانی به هشت شهرستان سیلزده استان که از ۲۶ دیماه آغاز شده بود با تلاش نیروهای امدادی هلال احمر پایان یافت.
علیرضا میربهاء الدین افزود: براثر بارندگی و وقوع سیل و آبگرفتگی از ۲۶ دیماه تا پنجم بهمن در هشت شهرستان چهار هزار و ۷۹۷ آسیبدیده به جمعیت هلال احمر اعلام شد که در این مدت خدمات امدادرسانی به آنان انجام گرفت.
وی با بیان اینکه در مدت سیلابهای ناشی از بارندگیها در سیستان و بلوچستان یکهزار و ۱۰۰ نفر از آسیبدیدگان در چادرهای هلال احمر اسکان داده شدند افزود: خدمات امدادرسانی به آسیبدیدگان توسط ۹۹۵ نجاتگر در قالب ۲۰۴ تیم عملیاتی به همراه ۱۹۳ خودرو انجام گرفته است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اقلامی از قبیل ۲۵۴ دستگاه چادر امدادی و مسافرتی ، ۴۶۸ تخته موکت ، یکهزار و ۱۲۸ تخته پتو، یکهزارو ۹۸۶ کیلوگرم نایلون، ۲۰۰ عدد کنسرو برنج، هفت هزار و ۷۶۰ قوطی کنسروجات، ۲۱۵ سبد غذایی ۷۲ ساعته، پنج هزار و ۴۱۶ کیلوگرم برنج، ۳۰۰ بسته خرما، ۱۸۰ کیلوگرم چای، ۲۹۲ کیلوگرم قندو شکر، ۶۶ شعله والر، فانوس، ست ظروف، نان و آب معدنی بین آسیبدیدگان سیل توزیع شده است.
وی با بیان اینکه در این مدت ۱۶ خودرو توسط نجاتگران جمعیت هلال احمر رهاسازی شدند خاطرنشان کرد: در این مدت یک سورتی پرواز توسط یک فروند بالگرد جمعیت هلالاحمر در مناطق آسیبدیده و سخت گذر جهت توزیع اقلام بین آسیبدیدگان صورت گرفته است.
نظر شما