تولید پتروشیمی مهاباد به بالاتر از ظرفیت اسمی و ۳۸۷ هزار تن رسید

مهاباد- ایرنا- رییس مجتمع پتروشیمی مهاباد گفت: ظرفیت تولید در این مجتمع از ظرفیت اسمی خود فراتر رفت و با ۲۸ درصد افزایش به ۳۸۷ هزار تن رسید.

عباس فرشباف روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این میزان تولید رکورد جدیدی برای این مجتمع از زمان آغاز به کار آن تاکنون محسوب می شود، اظهار داشت: تولیدات پتروشیمی مهاباد شامل "پلی اتیلن سبک خطی" و "بوتن یک" بوده که از این محصولات حدود ۹۰ درصد آن به کشورهایی آسیایی مثل چین و کشورهای اروپایی مانند ترکیه و بلغارستان صادر می شود.

عباس فرشباف این مجتمع را یکی از واحدهای فعال پتروشیمی کشور و بزرگترین واحد اقتصادی آذربایجان غربی اعلام کرد و گفت: هم اینک حدود ۲.۶ درصد ارز ورودی به کشور به واسطه صادرات تولید محصولات مجتمع پتروشیمی مهاباد تامین می شود.

رییس مجتمع پتروشیمی مهاباد با بیان اینکه هم اکنون ۶۵۰ نفر در این مجتمع تولیدی فعالیت دارند، افزود: مجموعه کارشناسان حاضر در واحد همواره درصدد به دست آوردن روشی مناسب به منظور بالا بردن ظرفیت تولید تا با ایجاد تغییر در پارامترهای پروسه تولید به محصول ایده‌آل با کمترین هزینه دست یابند.

فرشباف اضافه کرد: مجتمع پتروشیمی مهاباد در راستای مدیریت انرژی و کاهش آلاینده های حاصل از مصرف سوخت گاز طبیعی برای تولید بخار، استفاده از گازهای اضافی واحد که تاکنون در فلر مجتمع سوزانده می شد را به عنوان سوخت بویلرهای تولید بخار در دستور کار قرار داده است.

تولید پتروشیمی مهاباد به بالاتر از ظرفیت اسمی و ۳۸۷ هزار تن رسید

به گزارش ایرنا، مجتمع پتروشیمی مهاباد به عنوان بزرگترین واحد صنعتی آذربایجان غربی در سال ۱۳۹۵ به طور رسمی به بهره برداری رسید که با افتتاح آن فصل جدیدی از روند توسعه در مناطق محروم و کردنشین کشور در دولت آغاز شد.

برای احداث این مجتمع عظیم در سال ۱۳۹۴ حدود ۱۲ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری شده که شامل ۲۴۰ میلیون یورو سرمایه گذاری ارزی و سه هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری ریالی است.

مجتمع پتروشیمی مهاباد که به طور تقریبی در انتهای خط انتقال اتیلن از عسلویه به غرب کشور که به طول هزار و ‎ ۶۰۰کیلومتر احداث شده، قرار دارد ظرفیت تولید سالانه بیش از ۳۰۰ هزار تن پلی اتیلن سبک خطی و سنگین و ۳۰ هزار تن بوتن یک را دارا است.

مجتمع پتروشیمی مهاباد به عنوان یک طرح ماندگار که فعالیت های مقدماتی و مطالعاتی آن از سال ۸۳ و عملیات اجرایی آن از سال ۸۹ آغاز شد، در زمینی به مساحت ۱۸۵ هکتار در کیلومتر ۱۵ جاده مهاباد ـ ارومیه احداث شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha