۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۵۸
کد خبرنگار: 2469
کد خبر: 84630627
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

عملیات کشاورزی با تولید بخش جانبی تراکتور سرعت گرفت

تهران- ایرنا- یک شرکت دانش بنیان موفق شد با طراحی و ساخت سامانه اتصال سه نقطه جلو تراکتور، عملیات کاشت، داشت و برداشت محصول را به صورت هم‌زمان با استفاده از ادوات عقب‌سوار و جلوسوار این وسیله انجام دهد.

به گزارش روز شنبه گروه علم و آموزش ایرنا، خلاقیت در طراحی و تولید یک محصول سبب شده است کاربری‌های تراکتور افزایش یابد و عملیات کشاورزی با شتاب بیش‌تری دنبال شود.

بهمن فردی مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه مجموعه اتصال سه‌نقطه جلو تراکتوری ابزاری است که تراکتورها را در عملیات کشاورزی کارآمد می‌کند، ادامه داد: این دستگاه می‌تواند ادوات را از روی زمین بردارد و حمل کند.

وی بیان کرد: این دستگاه با استفاده از یک جعبه دنده کاهنده دور، می‌تواند توان دورانی را از سر شفت میل‌لنگ تراکتور دریافت کند و با کاهش دور آن به ۵۴۰ دور در دقیقه، توان دورانی را به جلو انتقال دهد.

فردی ادامه داد: این دستگاه یک سامانه جدید و به‌روز است که در کارخانه‌های مطرح دنیا بستگی به کاربرد، روی انواع تراکتورهای باغی، نیمه‌سبک، نیمه‌سنگین و سنگین قابل نصب است.

کاهش زمان عملیات کشاورزی به نصف

به گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این فناور خاطرنشان کرد: با استفاده از این سامانه می‌توان در عملیات کاشت، داشت و برداشت محصول به صورت هم‌زمان، از ادوات عقب‌سوار و جلوسوار تراکتور استفاده کرد. هنگام برداشت گندم در مناطق کوهستانی که امکان تردد کمباین غلات مشکل است، به صورت هم‌زمان برای برش و بافه‌بندی محصول، می‌توان از یک تراکتور پرقدرت دروگر جلوسوار استفاده کرد. همچنین برای برداشت کاه و کلش می‌توان از این ابزار در بخش عقب تراکتور استفاده کرد.

وی گفت: کاربردهای فراوانی از این دست در عملیات کشاورزی وجود دارد که می‌تواند زمان انجام عملیات کشاورزی را به نصف کاهش دهد. این دستگاه با دارا بودن حالت لولایی در بازوهای تحتانی خود می‌تواند انواع ادوات جلوسوار را برای نصب در برگیرد. کاربردهای این مجموعه سبب استفاده بهینه از آن در صنایعی چون ماشین‌آلات و کشاورزی شده است.  

فردی افزود: طرح مجموعه اتصال سه‌نقطه جلوی تراکتور با حمایت دفتر نوآوری و کسب و کار نوین معاونت نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به مرحله تولید و توسعه رسیده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha