به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، حجت الاسلام سید محسن محمودی روز یکشنبه در نشست کمیته مساجد ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: بیش از ۷۵ هزار مسجد در کشور، ۴۵ هزار امام جماعت و ۹۰۰ امام جمعه داریم که غالب آنها امام جماعت هم هستند و این آمار نشانگر ظرفیت بالایی است که در مساجد کشور وجود دارد و باید از این ظرفیت به ویژه در دهه فجر استفاده کرد.
وی از کمیته مساجد ستاد مرکزی دهه فجر خواست تا با توجه به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در حوزه مسجد به صورت جدی تری عمل کند.
محمودی با اشاره به راهپیمایی جمعه گذشته در حمایت از مردم یمن گفت: یک روز قبل از این برنامه از ما خواستند که راهپیمایی را به دلیل افزایش آمار بیماران کرونایی لغو کنیم در حالی که روز پنجشنبه مسابقه فوتبال برگزار شد و مردم بعد از پیروزی تیم ایران به خیابان ها آمدند و جشن گرفتند.
وی ادامه داد: با پیگیری های صورت گرفته راهپیمایی، بعد از نماز جمعه برگزار شد و ما معتقدیم در شرایط قرمز می توان با رعایت شیوه نامه ها راهپیمایی و جشن نیز برگزار کرد. در جشن ملی ۱۴۰۰ یعنی دهه فجر می توان بسیاری از برنامه ها را در مساجد برگزار کرد.
محمودی افزود: در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن شناسایی ظرفیت های مساجد تلاش می کنیم تا هماهنگی های لازم را میان نهادها و دستگاه ها ایجاد کنیم.
وی اضافه کرد: مساجد از محوری ترین جایگاه هاست که در سال های گذشته با کارهای موازی فرهنگی و بیرون بردن کارهای فرهنگی از مسجد این پایگاه اجتماعی را از محوری بودن خارج کردند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران افزود: برخی، مساجد را فقط برای نماز خوان ها تعریف کردند و جاذبه های ورزشی و هنری را به مکان های دیگر انتقال دادند. فلسفه کانون های فرهنگی هنری مساجد این است که برنامه های جذاب را در مساجد اجرا کنند.
حجت الاسلام حبیب رضا ارزانی رئیس کارگروه مساجد ستاد مرکزی دهه فجر و رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور نیز در این نشست با اشاره به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب درباره جهاد تبیینی به جایگاه مساجد در برنامه های بعد از انقلاب پرداخت.
نهادهای عضو کارگروه مساجد ستاد مرکزی دهه فجر شامل شورای سیاست گذاری ائمه جمعه، سازمان تبلیغات اسلامی، اوقاف وامور خیریه، بسیج مساجد و محلات، ستاد اقامه نماز، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، مجمع جهانی اهل بیت(ع)، ستاد امر به معروف و نهی از منکر، مرکز رسیدگی به امور مساجد، سازمان دارالقرآن الکریم، مرکز بین المللی گفت و گوی ادیان و فرهنگ ها، شبکه قرآن سیما، خبرگزاری شبستان، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران هستند.
نظر شما