تیم کاراته رعد پدافند هوایی ارتش در مسابقات سوپرلیگ کاراته به مقام سوم دست پیدا کرد. «کاظم اکبری» سرپرست این تیم در گفتوگو با ایرنا درباره به درازا کشیدن مسابقات این فصل اظهار داشت: خیلی عجیب بود. مسابقات در سال ۱۳۹۹ شروع شد و در سال ۱۴۰۰ به اتمام رسید. تیم ما در این مدت دچار تغییر شد و شاکلهمان تغییر کرد. تعدادی سرباز در تیم داشتیم که در این مدت خدمتشان تمام شد. ورزشکاران بیشتری در تیم ما حضور داشتند اما نتوانستیم آنها را حفظ کنیم.
وی در ادامه افزود: لیگ کاملا بیبرنامه برگزار شد. مشخص نبود که چه روندی در پیش است. چند بار برنامهریزی شد و همان برنامه به تعویق افتاد. با این وجود ما نمایش خوبی داشتیم و در گروه خودمان پس از دانشگاه آزاد دوم شدیم. سپس به نیمهنهایی رسیدیم و به تیم اول گروه دیگر برخورد کردیم. داوری کاتا بسیار ضعیف بود. در سالن برگزاری مسابقات کارشناسانی که حضور داشتند اعلام کردند که حق با ورزشکار کاتارو ما بود اما متاسفانه داوران، همشهریان کاتاروهای تیم مقابل بودند و به آنها امتیاز بهتری دادند.
سرپرست تیم کاراته رعد پدافند همچنین خاطرنشان کرد: گرچه در این مسابقات مقام سوم را بدست آوردیم اما این جایگاه اصلی تیم ما نبود. در مجموع تیم خوبی داشتیم و تیمهای خوبی را شکست دادیم. در گروهمان با دانشگاه آزاد که نفرات ملیپوش و قهرمانان جهان و المپیک داشت پایاپای مبارزه کردیم و آنها را تحت فشار قرار دادیم. ذبیحالله پورشیب، کاپیتان تیم ملی و قهرمان اخیر آسیا را شکست دادیم. مشکل این بود که تیم کاتا نداشتیم و امتیازات مهمی را در این بخش از دست دادیم. تیم کومیته اما عملکرد درخشانی داشت.
وی درباره جدایی بازیکان سرباز از این تیم اذعان داشت: نفرات ما سرباز هستند. وقتی خدمت سربازیشان به اتمام برسد در صورت عدم تمایل به ادامه همکاری، به تیمهای دیگر منتقل میشوند. با این حال قویترین تیم کومیته ما بودیم. تیمی یکدست که جوان بود و باانگیزه. دانشگاه آزاد به خاطر بنیه مالی بسیار خوب تمام نفرات ملیپوش را جذب کرده و همین مساله لیگ را یک طرفه کرده بود. در واقع میتوان گفت از قبل نتایج مشخص بود.
اکبری درباره تیم پاس تصریح کرد: یکی از انتقادات من به لیگ و برگزارکنندگان این است که یک سرمربی ملی نباید در مسابقات باشگاهی حضور داشته باشد. این مساله شائبهها را درباره داوری افزایش میدهد و برای لیگ ما خوب نیست و بر سطح لیگ اثر نامطلوب دارد.
وی با بیان اینکه گرچه تیم پاس نسبت به تیم ما قدمت بیشتری دارد اما ما میتوانستیم آنها را شکست دهیم، افزود: برای پنجمین سال در سوپرلیگ شرکت کردیم و برای سومین دوره متوالی عنوان سومی را به خود اختصاص دادیم. امسال حقمان این بود که حداقل فینالیست شویم. اما متاسفانه فدراسیون به تیمهایی که از بدنه آنها تشکیل نشده باشد توجهی ندارد.
وی در ادامه گفت: از نظر زیباییِ برگزاری و همچنین پخش تلویزیونی شرایط بهتر شده بود و باید به آن اشاره کنم. اما با وجود تغییرات در کمیته داوران باز هم شاهد اشتباهاتی بودیم. برای مثال پوریا اقدسی، ورزشکار ما دچار همان ماجرایی شد که سجاد گنجزاده در فینال المپیک مقابل حریف عربستانی به آن دچار شد. اما تصمیم داوران این بار چیز دیگری بود. به عبارت دیگر ما در بازی با پاس به خاطر اشتباه داور در همان ابتدا ۱۱ امتیاز را از دست دادیم.
سرپرست تیم رعد پدافند ابراز داشت: حمایتهای ما از بازیکنانمان مادی نیست اما مدیریت باشگاه و تربیتبدنی پدافند سعی دارد تا از لحاظ حرفهای کاملا ورزشکاران را حمایت کند. سعی میکنیم تا بستری برای ورزشکاران فراهم شود تا بدون خللی، ورزش حرفهای را ادامه دهند. برای نمونه مهدی عاشوری، محمدرضا گیلانپور، صادق سنگچولی و ... نمونه ای از نفراتی هستند که بعد از حضور در رعد پدافند به تیم ملی رسیدند. امیربهادر تدین و مهدی شهگل هم در حال حاضر از ملیپوشهای تیم ما به حساب میآیند.
اکبری تصریح کرد: انتظار داریم با این پتانسیل، فدراسیون کاراته حمایت بیشتری از ما داشته باشد. این در حالیست که در فدراسیون افرادی حضور دارند که دوست ندارند تیم رعد پدافند در سوپرلیگ تیمداری کند، چراکه خودشان در این لیگ دارای تیم هستند و این مساله مصداق عینی تضاد منافع است که در داراز مدت می تواند به ورزش کاراته کشور آسیب جدی وارد کند.
نظر شما