به گزارش ایرنا ، دکتر سید رحیم سیدپور روز دوشنبه در نشست خبری افزود : روز گذشته ۱۲۰ نفر بیمار سرپایی کرونایی به بیمارستان شهید بهشتی مراجعه کردند ، در حالی که تا دو هفته پیش تعداد مراجعین دارای علائم مشکوک کرونا به صورت میانگین روزانه ۱۲ نفر بود.
وی با اعلام افزایش یکهزار نفری آمار مراجعه سرپایی موارد مشکوک مبتلا به کرونا در شهرستان به مراکز درمانی ، هشدار داد که این روند افزایشی مقدمه ورود شهرستان به رنگ بندی نارنجی یا وضعیت پرخطر کرونایی است.
شهرستان نوشهر در حال حاضر در رنگ بندی زرد کرونایی قرار دارد که به معنای خطر متوسط کرونایی است.
طبق ارزیابی جدید سامانه ماسک هم اکنون رامسر در مازندران در رنگ بندی قرمز یا وضعیت فوق العاده پرخطر کرونایی قرار دارد ، وضعیت کرونایی ۶ شهرستان نارنجی است ، ۱۴ شهرستان در وضعیت زرد هستند و تنها شهرستان میاندرود وضعیت آبی را حفظ کرده است.
سیدپور با اظهار این که شهرستان نوشهر قبل از ماه بهمن بیشتر روزها بیمار کرونایی بستری در بیمارستان نداشت ، گفت که در حال حاضر تعداد بیماران مبتلا به کووید ۱۹ بستری در تنها بیمارستان شهرستان به ۱۰ نفر رسیده است که از این تعداد چهار نفر در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان قرار دارند.
وی با اشاره به در نظر گرفتن ۶۵ تخت بیمارستان شهید بهشتی برای بستری بیماران کرونایی ، افزود : با این شتابی که شیوع اومیکرون در شهرستان دارد ، این تعداد تخت کفایت نمی کند و شبکه بهداشت و درمان در صورت رعایت نکردن مردم و تداوم بی رغبتی نسبت به تزریق واکسن بویژه دز سوم با مشکل مواجه می شود.
سیدپور با اعلام این که تاکنون ۱۱۰ هزار نفر دز اول ، ۱۰۲ هزار نفر دز دوم و ۴۰ هزار نفر نیز دز سوم واکسن کرونا را در نوشهر دریافت کرده اند ، گفت : بر اساس آخرین بررسی های صورت گرفته میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در نوشهر به ۳۰ درصد کاهش یافته است که باید این وضعیت با تلاش مسئولان، اصناف و همراهی مردم به بیش از ۷۰ درصد برسد.
وی بر ضرورت اعمال محدودیت های کرونایی در نوشهر تاکید کرد و افزود : مدارس، استخرها و باشگاه های ورزشی تعطیل شده اند ، رستوران ها به صورت بیرون بر فعالیت دارند و وسایل نقلیه عمومی نیز مجاز به سوار کردن بیشتر از سه نفر به عنوان سرنشین نیستند ولی لازمه رعایت این محدودیت ها نظارت جدی تر دستگاه های متولی است.
مدیر شبکه بهداشت نوشهر همچین در این کنفرانس خبری از افتتاح مرکز خدمات جامع روستایی مرزگاه در بخش مرکزی با زیر بنای ۵۰۰ متر مربع در دو طبقه با اعتبار پنج میلیارد تومان در دهه فجر سال جاری خبر داد و گفت که این مرکز ۱۳ هزار نفر جمعیت را زیر پوشش قرار خواهد داد.
شهرستان نوشهر از ۷۷ خانه بهداشت و ۱۵ باب مرکز خدمات جامع سلامت ، دستکم ۲۵ پزشک خانواده روستایی و ۲۰ پزشک خانواده شهری و یک بیمارستان دولتی برخوردار است.
نظر شما