ایرج مرندی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح به منظور شفافسازی قیمتها و روزآمدسازی شیوه نظارت بر بازار به تمامی انجمنها، صنایع غذایی و کنسروسازی، سلولزی بهداشتی و آرایشی، کارخانجات و تولیدکنندگان و صادرکنندگان ماکارونی، لنت ترمز و کلاچ همچنین پالایشگاه های روغن سازی از سوی سازمان حمایت برگزار می شود و همه انجمن ها ملزم به اجرای این طرح هستند.
وی اضافه کرد: قیمت تولیدکننده و واردکننده باید منطبق با قیمت فروش بر اساس صورتحسابهای صادره فاکتورهای فروش بر روی کالا درج شود.
وی اظهار داشت: به منـظور بهره مندی مصرف کننـدگان از تخفیـف های اعطایـی احتمالی، هرگونه تخفـیف باید با کاهش قیمت فروش تولیدکننده نیز درج شده بر روی کالا صورت گیرد.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی گفت: حداکثر مبلغی که توسط مجموع حلقه های توزیعی از تامین کننده تا مصرف کننده می تواند به قیمت تولیدکننده، وارد کننده اضافه شود شامل مجموع ضریب سود پخش سراسری (۱۰ درصد) و سود خرده فروشی (منطبق با ضرایب خرده فروشی مصوب) است.
مرندی افزود: در مواردی که توزیع کالا به صورت پخش سراسری نباشد، این مبلغ به میزان ضرایب سود مصوب مربوطه کاهش می یابد و خرده فروشان باید نسبت به نصب برچسب قیمت مصرف کننده با لحاظ سود و هزینه های مصوب اقدام کرده و همچنین درصد سود اعمالی را نیز به صورت شفاف درج کند.
نظر شما