۱۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۵۸
کد خبرنگار: 2743
کد خبر: 84634483
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

امام جمعه الشتر: کارگزاران حکومت اسلامی باید تقوای اجتماعی داشته باشند

خرم آباد - ایرنا - امام جمعه الشتر گفت: کارگزاران حکومت اسلامی باید تقوای فردی و اجتماعی داشته باشند و اسلام ناب را ترویج دهند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین مراد امیدی روز سه شنبه در دیدار با فرماندار و اعضای شورای اداری در مصلی امام سجاد(ع) ضمن تبریک چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار داشت: امام (ره)، شهدا و تمامی مسوولان از گذشته تابحال برای پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی گام برداشته اند و ما نیز باید برای بقا و حفظ این انقلاب تلاش نماییم.

وی افزود: این انقلاب متعلق به همه مردم است و بنابراین باید همه رفتارهای مسوولان رنگ و بوی اسلامی داشته باشد.

حجت الاسلام امیدی با اشاره به ترس از خدا و عدالت محوری به عنوان مهمترین خصوصیات امام (ره)، عنوان کرد: در جامعه اسلامی فردگرایی معنا ندارد و ترس از خدا و عدالت محوری باید هم در امور فردی و هم در امور اجتماعی پیاده شود.

وی افزود: مهمترین خصوصیات کارگزاران حکومت اسلامی که مولای متقیان در نهج البلاغه به آن ها اشاره داشته نشان می دهد راه امام (ره) و مقام معظم رهبری با راه امام علی(ع) یکی و بر مسیر عدالت و اسلام ناب است.

امام جمعه الشتر عنوان کرد: مسیر ما خط امام و رهبری است و باید همگی تلاش کنیم این حکومت را به دست صاحب اصلی آن امام عصر(عج) بسپاریم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha