به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی حامد قادرزاده، را به سمت ریاست پارک علم و فناوری به مدت چهار سال منصوب کرد.
در حکم محمدعلی زلفیگل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خطاب به حامد قادرزاده عضو هیأت علمی دانشگاه کردستان را به ریاست پارک علم و فناوری کردستان آمدهاست: امید است با توجه به راهبردهای اساسی دولت مردمی نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم، فناوری و نوآوری به ویژه توسعه پارک و مراکز رشد و حل مشکلات پیش روی شرکتها و مؤسسات دانشبنیان مستقر در پارک ایفا نمایید».
عضو شوراهای پژوهشی مختلف استان کردستان، عضو کانون توتفرنگی کشور، عضو شورای آموزش و پرورش شهرستان سنندج و شورای مرکزی آموزش و پرورش استان کردستان، عضو کمیتههای اجرایی انتخابات مجلس و ریاست جمهوری، موسس و راهانداز مرکز علمی کاربردی سقز، رییس کمیسیون اقتصاد و مدیریت استان کردستان در سالهای ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۰ اشاره کرد.
طرح بخشودگی جرایم صندوق رفاه دانشجویان
روابط عمومی دانشگاه کردستان اعلام کرد: طرح بخشودگی جرایم صندوق رفاه دانشجویان به مدت ۱۰ روز از ۱۲ تا ۲۲ بهمن اجرا خواهد شد.
شرایط طرح بخشودگی به شرح زیر است: دانش آموختگان دارای اقساط معوق بشرط پرداخت کل بدهی از بخشودگی ۱۰۰درصد جرایم و در صورت پرداخت اقساط معوق از بخشودگی ۵۰درصد جرائم بهرهمند خواهند شد.
دانش آموختگانی که تعداد اقساط معوق آنها بیشتر از ۱۰ قسط بوده و دفترچه آنان به حالت تکقسط در آمده است با پرداخت اقساط معوق مجدداً مانده بدهی آنان تقسیط خواهد شد.
دانشجویانی که کل بدهی خود را قبل از اتمام دوره تنفس ۹ ماهه به صورت یک جا باز پرداخت نمایند کل مبلغ کارمزد وام آنان بخشوده خواهد شد.
دانشجویانی که بعلت تأخیر در تعیین تکلیف بدهی، ملزم به بازپرداخت یک جای کل بدهی شدهاند، با پرداخت بدهیهای غیرقابل تقسیط (ودیعه مسکن، ۱۰درصد بدهی و خوابگاه نقدی) مانده بدهی آنان بدون در نظر گرفتن ۹ ماه تنفس به تاریخ روز تقسیط خواهد شد.
ارتقای علمی پنج عضو هیات علمی
رییس دانشگاه کردستان اظهار داشت: در هفتمین جلسه هیات ممیزه دانشگاه کردستان، مرتبه علمی پنج نفر از اساتید دانشگاه کردستان ارتقا یافت.
رحمت صادقی افزود: در این نشست امیر مافی عضو هیات علمی گروه ریاضی دانشکده علوم پایه، ارتقا به استادی، جمال ارکات عضو هیات علمی گروه مهندسی صنایع دانشکده مهندسی، به استادی، یاور وفایی عضو هیات علمی گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی به دانشیاری، بهزاد ایزدی عضو هیات علمی گروه تربیت بدنی دانشکده علوم انسانی و اجتماعی به دانشیاری و زاهد شمی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشکده علوم پایه به دانشیاری ارتقا یافت.
دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیسهای دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.
این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی، ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
این دانشگاه با پذیرش بیش از ۶۰۰ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرفهایی برای گفتن داشته باشد.
نظر شما