تفاهم نامه مطالعات ذخایر معدنی فارس امضا شد

شیراز- ایرنا- تفاهم‌نامه مطالعات اکتشافی ذخایر معدنی، منابع فلزی و تامین زیرساخت‌های معادن و صنایع معدنی فارس، کمک به جامعه کار و تولید و همچنین تامین زیرساخت‌های مورد نیاز صنایع معدنی در این استان بین سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، استانداری فارس و سازمان صمت فارس امضا شد.

بنا به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس، در قالب این تفاهم نامه، عملیات مطالعات اکتشافی در پهنه‌های دارای ظرفیت در ۲۶ شهرستان فارس انجام خواهد شد.
معاون وزیر صمت و رئیس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران در آیین امضای این تفاهم نامه گفت: با توجه به وسعت و جمعیت فارس، حضور در این استان برای توسعه فعالیت‌های اکتشافی و شناسایی پتانسیل‌های معدنی جدید حائز اهمیت است و ایمیدرو برای انجام فعالیت‌های اکتشافی در این استان آمادگی کامل دارد.
وجیه‌الله جعفری افزود: علاوه بر فعالیت‌های اکتشافی که هم‌اینک از سوی ایمیدرو در فارس در حال انجام است، فعالیت‌های جدید و انجام مطالعات تکمیلی نیز در دستور کار این سازمان قرار دارد.
وی ادامه داد: علاوه بر فعالیت اکتشافی، زیرساخت‌های بخش معدن در فارس هم توسعه بیشتری خواهد یافت.
او اظهار داشت: هم‌اینک پرونده قطعه دوم محور خرامه به طول حدود ۳۰ کیلومتر با اعتبار یک هزار و ۶۹۲ میلیارد ریال توسط ایمیدرو در حال انجام است و پروژه برق‌رسانی به معادن سنگ آهن شمال فارس به طول ۴۰ کیلومتر و پروژه زیرسازی و آسفالت جاده معادن خاک نسوز شورجستان آباده نیز در مرحله آماده‌سازی اسناد مناقصه قرار دارد.

لزوم انجام فعالیت‌های اکتشافی در تمام نقاط فارس
استاندار فارس نیز، ضمن تاکید بر لزوم انجام فعالیت‌های اکتشافی در تمام نقاط با برنامه زمان بندی مشخص افزود: قطعا معادن و صنایع معدنی نقش قابل توجه در توسعه استان خواهند داشت.
محمد هادی ایمانیه افزود: سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) در استان فارس باید نقشه راه معادن و صنایع معدنی استان و طرح آمایش صنعت معدن و تجارت که در حال تهیه هست را مدنظر قرار دهد و برنامه‌های زیرساختی برای توسعه فعالیت‌های معدنی را افزایش دهد.
وی ادامه داد: معادن باید مسئولیت اجتماعی بیشتری بپذیرند اما این مسئولیت هم‌اینک به خوبی انجام نمی‌شود.
او افزود: خام فروشی مواد معدنی باید بررسی بیشتری شود چرا که ایجاد ارزش افزوده در معادن باعث ایجاد اشتغال جدید در مناطق محروم می‌شود.

توسعه فعالیت‌های معدنی در دستور کار قرار گیرد
رئیس مجمع نمایندگان استان فارس هم گفت: توسعه استان تنها با تکیه بر بخش کشاورزی ممکن نیست و ضرورت دارد که توسعه فعالیت‌های معدنی هم در دستور کار قرار گیرد.
علیرضا پاک فطرت افزود: اکتشافات باید از سوی ایمیدرو شتاب بیشتری گیرد و با هدف جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی احداث واحدهای فرآوری در مجاورت معادن هم باید در دستور کار قرار گیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha