معاون وزیر بهداشت: با تقویت تولید دانش به سمت تحقیقات محصول‌محور می‌رویم

تهران- ایرنا- معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در طول سال های گذشته تحقیقات قابل توجهی در کشور در حوزه علوم پزشکی انجام شده است و برنامه ریزی ها در وزارت بهداشت بر این است که با تقویت تولید دانش و مرجعیت علمی به سمت فناوری و تحقیقات محصول محور حرکت کنیم.

به گزارش خبرنگار علم و آموزش ایرنا، دکتر یونس پناهی روز شنبه در نشست خبری (بیان دستاوردها و اطلاع رسانی بیست و هفتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم‌پزشکی رازی) اظهار داشت: ارتقای رشد و توانایی دانشگاه ها، اعضای هیات علمی و مراکز تحقیقاتی از اهداف بسیار مهم این معاونت وزارت بهداشت است. در زمان حاضر هم در حوزه تولید دانش، فناوری، ارتقای مراکز تحقیقاتی و دانشگاه ها کارهای خوبی صورت گرفته است.

وی ادامه داد: یکی از نکات خیلی مهم که در معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت بر آن تاکید وجود دارد، این است که دانش متمرکز را باید برای حل مشکلات به کار گیریم و دانش را به محصول تبدیل کنیم.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه امروزه بیماری های مزمن و لاعلاج مثل سرطان یکی از تهدیدهای مهم در دنیا محسوب می شوند، توضیح داد: یکی از روش های درمان این بیماری ها استفاده از داروهای خوراکی است که تولید یکی از مواد موثره این داروها توسط یکی از محققان برگزیده جشنواره رازی در سال گذشته انجام شده است.

پناهی با بیان اینکه اعتقاد داریم تحقیقات و فناوری، رصدخانه حوزه سلامت محسوب می شود، گفت: اگر بخواهیم یک تصمیم کلان در حوزه سلامت بگیریم باید بر اساس تحقیقات و نتایج ناشی از آن باشد.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از برگزاری جشنواره تحقیقات و فناوری رازی در روز ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: در این جشنواره ارزیابی حوزه تولید دانش، حوزه فناوری، ارتقای مراکز تحقیقاتی و دانشگاه های علوم پزشکی اعلام می شود.

وی افزود: در این دوره از جشنواره ۲۱ نفر از محققان، محققان جوان و مخترعانی که در تولید فناوری و تولید دانش برتر بوده اند، جوایز دریافت می کنند.

پناهی اظهار داشت: ۲۱ هزار هیات علمی در علوم پزشکی ۳۵ درصد تولید دانش کشور را بر عهده دارند و ۵۰ درصد فناوری های حوزه سلامت از سوی این تعداد هیات علمی انجام می شود که نشان دهنده توانایی تبدیل دانش به فناوری و ثروت است.

وی درباره جوایز برگزیدگان جشنواره تحقیقات و فناوری رازی توضیح داد و افزود: سطح جوایز را از نظر مبلغ حفظ کردیم و دامنه اش را گسترش داده ایم. تقویت و معرفی و ارتقای سطح توانمندی دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی از جمله اهداف این جشنواره است. همچنین انتظار داریم جوایز از روی عدالت و انصاف به برگزیدگان تعلق یابد.

به گزارش ایرنا، بیست و هفتمین جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی ۲۵ بهمن ماه در محل همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha