«حامد جلیلوند» روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: کمیته بازسازی و نگهداری پل های عابر پیاده با هدف برنامه ریزی دقیق برای به کار انداختن کامل پل ها و انجام تعمیرات و نگهداری با استفاده از برنامه زمان بندی تشکیل شده است.
وی ادامه داد: ایجاد سیستم های حفاظتی برای کاهش سرقت و در نهایت ایجاد جذابیت و زیبایی متناسب با شهر از دیگر وظایف این کمیته است.
جلیلوند با اشاره به اینکه هدف نهایی مدیریت شهری استفاده عموم شهروندان از امکانات شهری است افزود: آسانسورها و پله های برقی در پل های عابر پیاده باید همیشه فعال باشند تا سالمندان، کودکان و معلولان نیز به راحتی بتوانند از این پل ها استفاده کنند.
شهردار منطقه یک همدان خاطرنشان کرد: بالا بودن هزینه تجهیز و نگهداری و نیز سرقت از پل های عابر پیاده از جمله دلایل اصلی عدم کارکرد مناسب این پل ها هستند.
جلیلوند با اشاره به اینکه قراردادهای لازم با پیمانکاران و تخصیص بودجه مناسب برای راه اندازی و نگهداری مجدد تمامی پل های منطقه یک شهر همدان انجام شده است، افزود: مشکلات این پل ها احصا شده و در حال بازسازی و تعمیر است و همچنین به وضعیت نورپردازی، شستشو، پاکسازی و رنگ آمیزی پل ها نیز به صورت همزمان رسیدگی می شود.
وی از نصب دوربین های نظارتی و سنسورهای جلوگیری از سرقت تجهیزات بر روی پل های عابر پیاده خبر داد و گفت: مرکز مانیتورینگ پل های عابر پیاده در سطح منطقه یک برای کنترل وضعیت پل ها به صورت آنلاین تا پایان سال راه اندازی خواهد شد.
شهردار منطقه یک همدان اظهار داشت: کارایی پل های عابر پیاده باید به نحوی باشد که تمامی شهروندان بتوانند از آنها استفاده کنند که طی سال های گذشته به دلیل اختصاص نیافتن بودجه مناسب، تعمیرات و نگهداری به هنگام انجام نشده است.
جلیلوند با بیان اینکه استفاده گسترده از خودروها طی سالیان اخیر باعث به وجود آمدن حاکمیت غالب سواره رو بر پیاده رو شده است، خاطر نشان کرد: این رویه می تواند آثار مخربی از جمله عدم دستیابی به حمل و نقل پایدار، کاهش پیاده روی و کاهش مبادلات اجتماعی را در طول زمان ایجاد کند و با ایجاد زیر ساخت های مناسب برای پیاده روی و مناسب سازی پل های عابر پیاده این رویه متوقف خواهد شد.
وی، یکی از معضلات مهم پل های عابر پیاده را وقوع برخی از جرم ها در طول شب به دلیل تاریکی و نبود روشنایی دانست و گفت: این موضوع موجب بی رغبتی عموم شهروندان برای استفاده از این پل ها شده و در این راستا به سرعت نیمی از پل های عابر پیاده در سطح منطقه، طی یک ماه اخیر نور پردازی شدند و نیمی دیگر از پل ها نیز در حال اجرای نورپردازی هستند.
شهردار منطقه یک همدان از شهروندان خواست تا برای عبور و مرور عرض خیابان ها از پل های عابر پیاده استفاده کنند و برای رسیدگی به مشکلات و کمبودها در این زمینه با سامانه ۱۳۷ تماس بگیرند.
شهر همدان در حال حاضر ۲۱ پل عابر پیاده دارد.
نظر شما