محمود فروزنده روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: برای بیماران دیابتی بیش از ۱۱ هزار پرونده، بیماران مبتلا به فشار خون نزدیک به ۲۰ هزار پرونده و سایر بیماران مبتلا به ناراحتیهای قلبی و عروقی و اعصاب و روان حدود پنج هزار پرونده الکترونیک تشکیل شده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در حال حاضر در شرایط انتشار ویروس کرونا در حدود ۳۴ هزار بیمار دارای پرونده مزمن با مشکلات دیابت، قلبی عروقی و فشار خون به جای دریافت ماهانه دارو، هر ۲ ماه یکبار داروهای خود را دریافت کرده که در راستای کاهش مراجعه افراد آسیبپذیر به مراکز درمانی اقدام موثر و مفیدی است.
فروزنده ادامه داد: در سالجاری نیز برای بیماران دیابتی، فشار خون و قلبی عروقی بیش از ۶ هزار پرونده مزمن الکترونیکی برای بیماران زیر پوشش تامین اجتماعی استان تشکیل شده است.
وی افزود: این پروندهها به صورت الکترونیکی توسط پزشک عمومی تشکیل شده و در صورت نیاز، پزشک عمومی بیمار را به متخصص مورد نیاز ارجاع داده و بیماران در کمترین زمان ممکن توسط متخصص مورد معاینه قرار میگیرند.
فروزنده با بیان اینکه خدمات درمانی تامین اجتماعی در استان از سوی ۶ مرکز برای بیمهشدگان به صورت رایگان ارائه میشود، اظهار داشت: بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر به مراکز درمانی تامین اجتماعی استان در ۹ ماهه امسال مراجعه کردند که از این تعداد ۱۰ هزار و ۷۵۴ بیمار در بیمارستان بستری شدند و هفت هزار و ۲۱۰ نفر به صورت رایگان عمل جراحی شدند.
به گزارش ایرنا، تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری با پنج مرکز درمانی سرپایی و یک بیمارستان در بخش درمان مستقیم به جمعیتی حدود ۴۸۰ هزار نفر بیمه شده سازمان حدود نیمی از جمعیت استان خدمات درمانی ارائه میدهد.
نظر شما