ناصر کاویانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به موج جدید شیوع بیماری کرونا و در اجرای سیاست های پیشگیرانه ستاد ملی مقابله با کرونا از تعطیلی گسترده، ضروری است تمام واحدهای صنفی نسبت به تزریق سه دوز واکسن کرونا و اخذ QR Code و نصب آن در واحد صنفی (در محل قابل رویت برای همگان) به فوریت اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد : واحدهای صنفی علاوه بر تزریق سه دوز واکسن و اخذ تست منفی کرونا از سامانه ایران من مجاز به فعالیت هستند و ضرورت اجرای مصوبات ستاد ملی کرونا، به فوریت بارگذاری اطلاعات واحدها و فعالیتهای صنفی (اعم از تجاری، بازرگانی، خدماتی، تفریحی، رفاهی، تولیدی، صنعتی، کارگاهی، اقتصادی و اجتماعی) بر بستر سامانه ایران من به نشانی asnaf.moi.ir الزامی است.
کاویانی گفت: تیم های بازرسی اصناف و علوم پزشکی از این پس نظارت ویژه بر صنوف را خواهند داشت و چنانچه متصدی وکارکنان واحد صنفی واکسن تزریق نکنند برخورد قانونی خواهد شد.
وی افزود: براساس برنامه ریزی انجام شده برای واحدهای متخلف اخطار کتبی پلمب، به واحدها (صنفی و …) که بدون داشتن الزامات طرح و اخذ QR کد از سامانه امید فعالیت داشته باشند.
نایب رییس اتاق اصناف البرز بیان داشت: مسدود کردن پوز بانکی به مدت دو هفته برای واحدها (صنفی و …) ناقض الزامات تعیین شده و پلمب به مدت ۳۰ روز درصورت عدم رعایت الزامات بهداشتی برای واحدهای متخلف در نظرگرفته شده است.
وی گفت: تزریق واکسن یک تکلیف اجتماعی است اما برای صنوفی که عرضه مواد غذایی و بهداشتی را دارند به عنوان یک اولویت است .
بیش از ۱۲۰ هزار واحدصنفی تولیدی ، توزیعی و خدماتی دراستان البرز فعالیت می کنند.
نظر شما