۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۱۵
کد خبرنگار: 2331
کد خبر: 84642280
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

خطر مرگ ۲ میلیون نفر در سال درصورت کاهش محدودیت‌ها در مناطق «کووید صفر»

تهران – ایرنا – نتایج مطالعات محققان چینی حاکی است کاهش محدودیت ها در مناطقی که آمار ابتلا به کووید – ۱۹ در آن صفر است و به اصطلاح «مناطق کووید صفر» نامیده می شود، می تواند باعث مرگ ۲ میلیون نفر در سال شود.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، محققان چینی تاکید کردند که کلید کنترل ویروس کرونا، تولید واکسن هایی است که در پیشگیری از ابتلا به بیماری بهتر عمل می کنند.

محدودیت های کرونایی چین در هفته های اخیر زیر ذره بین قرار گرفته، زیرا این کشور میزبان المپیک زمستانی در پکن است. این در حالی است که چین محدودیت های گسترده تری را برای جلوگیری از شیوع سویه اُمیکرون کرونا اتخاذ کرده است.

دانشمندان چینی و متخصصان بهداشت عمومی در این کشور مصرانه گفته اند که کنترل های سختگیرانه باید حفظ شود، زیرا خطر انتقال بیماری بسیار زیاد است و موارد گسترده ابتلا، فشار غیرقابل تحملی را بر نظام سلامت وارد می کند.

دانشمندان با استفاده از مطالعات شیلی و انگلیس برای محاسبه اثربخشی پایه واکسن های کروناواک در شیلی و فایزر و آکسفورد/استرازنکا در انگلیس، تخمین زدند اثربخشی پایه واکسن ها علیه بیماری علامت دار ۶۸.۳ درصد است. همچنین مشخص شد که اثربخشی پایه واکسن های موجود در برابر مرگ افراد، ۸۶ درصد است.

تخمین اثربخشی در برابر ابتلا، مبتنی بر داده های انگلیسی و اثربخش در برابر بیماری علامت دار و مرگ براساس داده های به دست آمده از مطالعه ای روی واکسن کروناواک ساخت شرکت سینوواک چین در شیلی بوده است.

دانشمندان برآورد کرده اند حتی با وجود نرخ واکسیناسیون جهانی ۹۵ درصد، در صورتی که تحرکات جمعیتی به سطح سال ۲۰۱۹ بازگردانده شود، همه مناطقی که نرخ ابتلا به کووید در آن صفر است، شاهد بیش از ۲۳۴ میلیون مورد ابتلا در سال خواهند بود که شامل ۶۴ میلیون موارد علامت دار و ۲ میلیون مرگ ناشی از بیماری می شود.

تیم دانشمندان چینی در مقاله ای که در بولتن هفتگی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری چین منتشر شده است، اعلام کرد: نژاد بشر باید به تولید واکسن و کشف راه های جدیدی برای بهبود محافظت واکسن در برابر ابتلا ادامه دهد تا کووید – ۱۹ در سطح جهانی ریشه کن شود.  

به گفته محققان، برای رساندن موارد ابتلا به کووید – ۱۹ به سطح آنفلوانزا پس از بازگشت به زندگی عادی، اثربخشی واکسن ها در برابر موارد ابتلا باید به ۴۰ درصد و اثربخش در برابر بیماری علامت دار باید به ۹۰ درصد افزایش یابد.

محققان تاکید کردند مساله مهمتر این است که واکسن های جدید در برابر ابتلا بیش از بیماری علامت دار یا مرگ اثربخشی داشته باشند.

تیم محققان اظهار داشتند: کلید کنترل کووید – ۱۹ تولید و استفاده گسترده از واکسن هایی است که در زمینه پیشگیری از ابتلا اثربخشی بیشتری دارند.

براساس این گزارش، چین تنها اقتصاد بزرگ دنیاست که به سیاست صفر – کووید متعهد است و این درحالی است که احتمال لطمه به رشد اقتصادی در این کشور وجود دارد.

کشورهای دیگری چون سنگاپور، استرالیا و نیوزیلند این راهبرد را به نفع آنچه سیاستگذاران آن را "آموختن زندگی با کووید" نامیده اند، رها کرده اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha