۲۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۴۶
کد خبرنگار: 2105
کد خبر: 84644756
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

جوجه‌ریزی در مرغداری‌های کردستان هشت درصد افزایش یافت

سنندج- ایرنا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: از ابتدای امسال تا ۱۸ بهمن ماه میزان جوجه‌ریزی واحدهای مرغداری استان نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته هشت درصد رشد داشته است.

سید احمد ذکریایی‌نژاد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این مدت ۴۱ میلیون و ۴۴۹ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری استان انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه میزان جوجه‌ریزی مذکور نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته رشد هشت درصدی داشته است، افزود: در ۱۸ روزی که از بهمن ماه امسال می‌گذرد میزان جوجه‌ریزی نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته هم ۱۱ درصد افزایش داشته است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان اضافه کرد: براساس جوجه‌ریزی انجام شده پیش بینی می شود تا پایان سال جاری میزان تولید گوشت مرغ در استان به ۹۸ هزار تن برسد.

ذکریایی‌نژاد با اشاره به اینکه گوشت مرغ جزو ارزان‌ترین مواد پروتئینی موجود در بازار است، یادآور شد: سرانه مصرف گوشت مرغ در استان به دلیل افزایش قیمت گوشت قرمز و ماهی و کاهش توان خرید مردم نسبت به سنوات گذشته افزایش پیدا کرده است.

وی اضافه کرد: با وجود افزایش میزان سرانه گوشت مرغ در استان همچنان مازاد تولید این محصول را داریم و آنرا به خارج از استان صادر می‌کنیم.

۷۶۶ واحد مرغداری در استان کردستان وجود دارد که ۸۰ درصد آنها مکانیزه است و حدود ۷۰۰ واحد آن به ظرفیت بیش از ۱۴ میلیون قطعه فعال است.

کردستان سه میلیون و ۱۹۹ هزار واحد دامی، ۱۳ میلیون قطعه انواع طیور و ۲۵۷ هزار کندوی زنبور عسل دارد و جمعیت بهره بردار کشاورزی آن ۱۱۵ هزار نفر است که سالانه حدود سه میلیون تُن محصولات کشاورزی تولید می کنند بیش از ۴۰۰ هزار تُن از این میزان مربوط به محصولات باغی و باقی مربوط به بخش زراعت است.

عمده محصول زراعی استان کردستان گندم و عمده محصول تولیدی باغی نیز توت فرنگی با حدود ۶۰ هزار تن در سال است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha