به گزارش ایرنا، «فرزین معتمدی» مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه روز سهشنبه در نشست خبری از عدم صدور مجوز داروخانه این جمعیت توسط دانشگاه علوم پزشکی انتقاد کرده بود.
دکتر «مهدی مجرب» روز چهارشنبه در پاسخ به این سخنان افزود: موضوع صدور مجوز داروخانه هلال احمر ارتباطی به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ندارد، اما این دانشگاه برای کمک به هلال احمر در کمیسیون ماده ۲۰ داروخانه های دانشگاه، باوجود مخالفت انجمن داروسازان و سازمان نظام پزشکی استان که عضو رسمی این کمیسیون هستند، موافقت خود را در این زمینه کتباً و رسماً به وزارت بهداشت اعلام کرده و شایسته است که مجموعه هلال احمر صدور مجوز مربوطه را از وزارت بهداشت پیگیری نماید.
وی اظهار داشت: انجمن داروسازان و سازمان نظام پزشکی به استناد قوانین بالادستی و اینکه هرجا بخش خصوصی می تواند خدمتی ارایه نماید نیاز به ورود بخش دولتی نیست، با این امر مخالفت دارند.
مدیر نظارت بر دارو و مواد تحت کنترل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: مخالفت انجمن داروسازان و سازمان نظام پزشکی موضوعی پشت پرده و مخفی نیست، بلکه آنها شفاف و روشن موضع مخالفت را به دانشگاه و وزارت بهداشت اعلام کردهاند، علی ایحال دانشگاه در میان نظر انجمن داروسازان و هلال احمر از نظر هلال احمر حمایت کرده است.
وی تاکید کرد: تاسیس مرکز دارویی هلال احمر تاثیری در کمبود دارو یا افزایش سهمیه واردات دارو به استان ندارد، بلکه در آن صورت هم درصدی از سهمیه اختصاصی کنونی استان که مابین داروخانه ها توزیع می شود، کم شده و به این مرکز تحویل میگردد.
مجرب اضافه کرد: اینکه در سایر استان ها داروخانه هلال احمر دارای مجوز است موضوعی است که نیاز به پیگیری جمعیت هلال احمر از وزارت بهداشت دارد.
وی گفت: مرکز جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه فعلا مجوزی ندارد و طبیعی است که شرکت های دارویی همچنان که به جای دیگری غیر از داروخانه های دارای مجوز دارو نمی دهد، نمی توانند دارویی در اختیار این مرکز قرار دهند.
مدیر نظارت بر دارو و مواد تحت کنترل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: کشاندن این موضوع به سطح رسانه ها و فضای مجازی شایسته ارگانهای وابسته به دولت نیست و این قضیه باید فارغ از جنجال رسانه ای و در سطح وزارت بهداشت و هلال احمر حل و فصل شود.
وی در پایان عنوان کرد: طرح چنین مطالبی در فضای رسانهای در ایام دهه مبارک فجر جز ایجاد بدبینی و کدورت، حاصلی به دنبال نخواهد داشت.
به گزارش ایرنا، اکنون بیش از ۲۷۰ داروخانه در سطح استان کرمانشاه فعالیت می کنند که از این تعداد ۳۶ داروخانه شبانه روزی و مابقی بصورت روزانه فعال هستند.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.
نظر شما