۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۳۶
کد خبرنگار: 2854
کد خبر: 84646231
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

یک طرح تعاونی در قزوین افتتاح شد

۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۳۶
کد خبر: 84646231
یک طرح تعاونی در قزوین افتتاح شد

قزوین – ایرنا - یک طرح تعاونی قزوین در حوزه گلیم بافی و جاجیم بافی روز پنجشنبه همزمان با افتتاح طرح های تعاونی کشور به مناسبت دهه مبارک فجر مورد بهره برداری قرار گرفت.

به گزارش ایرنا، آیین افتتاح این تعاونی به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر همزمان با افتتاح ۱۰۲ طرح تعاونی سراسر کشور از طریق ارتباط تصویری با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تعدادی از مسوولان استانی برگزار شد.

برای بهره برداری از این تعداد طرح ها، بیش از ۲ هزار و ۷۳۴ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده که برای بیش از هفت هزار نفر اشتغالزایی کرده اند.

طرح تعاونی جاجیم و گلیم بافی که همزمان در این مراسم افتتاح شد در شهرستان البرز قرار داشته و برای ۸۰ نفر اشتغالزایی کرده و ظرفیت تولید سالانه ۸۰ تخته گلیم و جاجیم را دارد.   

مدیر تعاون اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان قزوین در این مراسم گفت: با توجه به نقش و کارکرد مهم تعاونی ها در ایجاد رونق اقتصادی و اشتغالزایی، تمامی ظرفیت ها را برای ساماندهی و حل مشکلات آنها به کار گرفته ایم.

سید جلیل حسینی گفت: امسال به مناسبت دهه مبارک فجر طرح های مختلفی در حوزه کشاورزی از قبیل احداث و توسعه دامداری گاو شیری، بوقلمون گوشتی و فرآوری زیتون و طرح های دیگر در زمینه منبت کاری و ساخت سازهای سنتی افتتاح شد که تنها یکی از آنها به صورت تعاونی و مابقی به صورت کارآفرینی و اشتغالزایی بود.

وی اضافه کرد: امیدواریم با حمایت مسوولان و همکاری و هم افزایی دستگاه ها شاهد رونق تعاونی های استان باشیم و در راستای توسعه و ترویج فرهنگ تعاون و کارآفرینی گام های بلندی برداشته شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha