حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدرضا صالح روز پنجشنبه در حاشیه مراسم جشن بزرگ چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در مشهد طی گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: مجموعه جامعه المصطفی در این چهل سال انقلاب بیش از ۱۰۰ هزار دانشآموخته داشته است.
وی ادامه داد: طلاب این مرکز در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و در رشتههای قرآن و حدیث، فقه و اصول، فلسفه و کلام، حقوق، روان شناسی، علوم تربیتی و ادبیات عرب تحصیل میکنند.
این عضو هیات علمی جامعه المصطفی گفت: مخاطب اصلی ما طلاب غیرایرانی هستند و براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی تا ۱۰ درصد هم میتوانیم مخاطب ایرانی داشته باشیم و علاقهمندان ایرانی که تمایل دارند در این مرکز تحصیل کنند میتوانند از طریق آزمون اختصاصی که همه ساله در ۲ نوبت برگزار میشود در جامعه المصطفی به تحصیل بپردازند.
وی افزود: جامعه المصطفی یکی از مراکزی است که بهترین زیرساختهای دیجیتال و مجازی را برای ارائه آموزشهای خود انتخاب کرده و تاکنون خللی در امر آموزش نداشته است.
جامعه المصطفی العالمیه یک نهاد حوزوی و بینالمللی
حجت الاسلام والمسلمین صالح ادامه داد: جامعه المصطفی العالمیه یک نهاد حوزوی و بینالمللی است که با هدف توسعه و ترویج علم و دانش و دانایی و فرزانگی و همچنین دعوت به صلح و عدالت و اخلاق تاسیس شده و وظیفه اصلی آن تعلیم و تربیت جوانان کشورهای مختلف در حوزه علوم اسلامی است.
وی گفت: یکی دیگر از اهداف جامعه المصطفی العالمیه تربیت محققان، نویسندگان، مترجمان و افرادی است که در زمینه معارف و علوم اسلامی توان نگارش، نویسندگی و ترجمه داشته باشند تا بتوانند نیازهای بشریت را در حوزه معارف اسلامی پاسخ دهند.
جامعه المصطفی پیشگام و پرچمدار نهضت عظیم ترجمه در عصر حاضر
این عضو هیات علمی جامعه المصطفی افزود: یکی از فعالیتهای بسیار گسترده این مرکز، آموزش زبان فارسی به طلاب غیر ایرانی است به همین دلیل جامعه المصطفی نقش مهمی در انتقال و توسعه فرهنگ، ادبیات و زبان فارسی به ملیتهای مختلف در جهان داشته است.
وی ادامه داد: جامعه المصطفی پیشگام و پرچمدار نهضت عظیم ترجمه در عصر حاضر است به گونهای که توانسته بیش از چهار هزار عنوان کتاب را به ۳۰ زبان ترجمه کند و به همین دلیل یک پل فرهنگی و یک حلقه اتصال میراث کهن تمدن اسلامی و ایرانی با جهان معاصر بوده است.
جامعه المصطفی و تقریب مذاهب اسلامی
حجت الاسلام والمسلمین صالح گفت: یکی از حوزههای مهم جامعه المصطفی، ارتباط نزدیک با جامعه اهل سنت و مذاهب اسلامی است و علاوه بر ارتباطات علمی، فرهنگی، پژوهشی و آموزشی با مدارس، دانشگاهها و مؤسسات فرهنگی جهان، تفاهمنامه، همایشها و پروژههای مشترک با این مراکز داریم.
وی افزود: جامعه المصطفی پرچمدار اتحاد و تقریب مذاهب اسلامی است و دانشآموختگان این مرکز در جهان توانستهاند به تشکیل امت اسلامی و نزدیک شدن جوامع اسلامی به همدیگر کمک کنند.
نظر شما