محمد هاشمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت ایرنا افزود: برخی از افراد به دنبال دریافت واکسن با برندهای خاصی هستند که ممکن است در برخی از مراکز واکسیناسیون موجود نباشد و ایمنی بدن آنها در برابر ابتلا به کرونا به خطر بیافتد.
وی اظهارداشت: به همین خاطر از مردم می خواهیم هر نوع واکسنی که در دسترس بود، تزریق کنند، اکنون میزان مبتلایان به کرونا با توجه به شیوع سویه امیکرون رو به افزایش بوده و سلامت بدن در معرض خطر قرار می گیرد.
اجرای طرح محدودیت هوشمند کرونایی به شدت دنبال میشود
هاشمی با بیان اینکه وزارت بهداشت برای افزایش ایمنی جامعه در برابر کرونا، تلاش و کوشش می کند، افزود: طرح مدیریت هوشمند کرونا از سوی وزارت بهداشت پیشنهاد و در جلسات قرارگاه مقابله با کرونا در وزارت کشور و ستاد ملی مقابله با کرونا به تصویب رسید. بسیاری از کشورهای دنیا، محدودیت های هوشمند را جایگزین محدودیت های فیزیکی کرده اند و از همه دستگاه های مربوطه می خواهیم که در این طرح که وزارت کشور نقش محوری و اساسی دارد، همکاری کنند.
وی خاطرنشان کرد: با اجرای وسیع طرح محدودیت هوشمند کرونایی که واکسیناسیون و رعایت شیوه نامه های بهداشتی از اهداف اصلی این طرح است، می توان کرونا را کنترل و مهار کرد.
سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه آمار دقیقی از میزان مبتلایان به اُمیکرون در جامعه وجود ندارد، گفت: در آخرین بررسی ها که مربوط به هفته های قبل است، شمار مبتلایان به اُمیکرون، حدود ۵ هزار نفر بود اما به دلیل عدم مراجعه بسیاری از مبتلایان به مراکز درمانی و تشخیصی، آمار تفکیکی ابتلا به اُمیکرون دیگر منتشر نمی شود.
هاشمی در پاسخ به بازگشت ساعات کاری ادارات به روال عادی اظهارداشت: ستاد ملی مقابله با کرونا در این خصوص تصمیم گیری می کند و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز بر اساس نظرات مصوب این ستاد امورات مربوط به دوران کرونایی را اجرایی می کند.
به گزارش ایرنا، تا کنون ۶۱ میلیون و ۴۲۸ هزار و ۲۴۷ نفر دُز اول، ۵۴ میلیون و ۷۴۵ هزار و ۴۰ نفر دُز دوم و ۲۰ میلیون و ۹۳۷ هزار و ۲۴۷ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۳۷ میلیون و ۱۱۰ هزار و ۵۳۴ دُز رسید.
در شبانه روز گذشته ۲۴۸ هزار و ۳۲۰ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
دیروز ۱۴۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۳ هزار و ۴۳۷ نفر رسید.
در حال حاضر ۱۲۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۵۳ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۶۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۸ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
نظر شما